Neglelakk

Dette har du neppe sett før

Neglelakkfjerneren lukter faktisk jordbær når du gnir den på neglene.

LUKTER GODT: Det er ikke alle neglelakkfjernere forunt å lukte av jordbær, men det gjør denne fra Make Up Store, kr 125. Foto: Per Ervland
LUKTER GODT: Det er ikke alle neglelakkfjernere forunt å lukte av jordbær, men det gjør denne fra Make Up Store, kr 125. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Lukten av neglelakkfjerner er ikke manges favorittlukt. Enten den har aceton eller ikke, river den godt i nesa og trygler praktisk talt om at du hiver opp vinduet og lufter etter at du har fjernet favorittfargen fra neglene.

Duft av jordbær

Den svenske sminkekjeden Make Up Store har nå lansert en neglelakkfjerner som lukter jordbær og bergamott – en sitrusfrukt. Produktet er mildt og helt fritt for aceton. Det kan derfor brukes på både naturlige negler og akrylnegler og er skånsomt for både negler og neglebånd.Når du lukter på produktet rett fra flasken, lukter det fortsatt stramt. Magien skjer når du tar produktet på en bomullsdott og gnir mot neglen.Lukten blir plutselig mye mildere og mykere. Den minner faktisk mer om en frisk og sommerlig fuktighetskrem enn en neglelakkfjerner.

Husk disse tipsene

For å få til den perfekte manikyren selv, bør du huske disse tipsene:
 • Start med helt rene negler. Det er viktig at neglene er fri for smuss, olje, krem og vann når du begynner lakkingen. LES OGSÅ: Har du fått gule negler?
 • Gå gjerne over neglene med neglelakkfjerner før du starter lakkingen, så du vet at grunnlaget er helt rent.
 • En god underlakk hjelper ikke bare mot gulfarging av neglene – for du har sikkert opplevd at neglene blir gule når du bruker fargesterke eller mørke neglelakker. Underlakk gjør også at den fargede lakken fester seg bedre til neglene og dermed sitter lenger.
 • Når du så skal påføre en av høstens lekre neglelakkfarger, er trikset kjempeenkelt: to (eller tre) tynne lag sitter mye lenger enn ett tjukt lag. Og la lakken tørke godt mellom strøkene.
 • LES OGSÅ: Slik skal neglene se ut nå
 • Avslutt med en overlakk, og det er her det egentlige trikset skjuler seg. Etter du har påført det siste laget med fargen du ønsker, venter du maks et par minutter før du påfører overlakken. Fargen bør fortsatt være litt klissete og våt når du tar på overlakken.
 • La lakken tørke fullstendig før du tar på deg jakka, knyter skoene og romsterer rundt i veska etter husnøklene dine.
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer