Tenner

Dette imponerer kvinner

Disse ti tingene skulle vi ønske at han forsto av seg selv.

Menn som leker kostbare eller som unnlater å spørre oss om hvordan vi har det vil aldri høste særlig ros fra kvinner.
Menn som leker kostbare eller som unnlater å spørre oss om hvordan vi har det vil aldri høste særlig ros fra kvinner. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Smaken er riktig nok som baken, men disse ti tingene imponerer nok de fleste kvinner, skriver The Independent.
 • Dette er drømmemannen
 • Dette tenner kvinner på
 • Slik skal en bra mann være
 • 1. Du stiller spørsmål

  Slutt å prøve å imponere oss med skrytehistorier, og spør oss hvordan vi har det i stedet. Visste du forresten at menn henter seg inn etter en lang arbeidsdag ved å unne seg en stille stund bak avisen, mens kvinner trenger å snakke seg gjennom dagen for å bli «ferdig» med den? Dette står blant annet å lese i samlivsboken «Menn er som vafler, kvinner er som spaghetti».

  2. Du stiller ikke spørsmål

  ..i senga. Det er et fåtall kvinner som verdsetter menn som stiller en masse spørsmål under akten. Spørsmål som «Du liker dette, hva?», kan de fleste kvinner klare seg fint foruten. Og enda verre; «Kan du ikke gjøre dette eller hint på meg..?» Ved å gå for sistnevnte er risikoen faktisk stor for at hun ikke gjør annet enn å stikke av, og er dere et etablert par er dette et mislykket forsøk på å sette en kvinne i stemning til å gjøre noe som helst.

  3. Du tar kontakt

  Et sveip innom noen nettsteder rettet mot det motsatte kjønn, viser at også menn oppfordres til å være litt kostbare. The Independents punkt om å ta kontakt kan med andre ord synes å være på sin plass. For så enkelt er det nemlig: Menn, vis interesse ved å ringe, sende tekstmeldinger eller e-poster. Vi går ikke lei av dere av den grunn!

  4. Du er generøs

  En kvinne trenger ikke være en «gold digger» for å misbillige at han er gjerrig. Enten det handler om den første kaffekoppen dere drikker sammen, eller de små økonomiske situasjonene som følger med det å dele hverdagen sammen som etablert par: Vær raus, så er hun mest sannsynlig raus tilbake. Onkel Skrue-takter er ingen sjarmoffensiv.

  5. Du er en gentleman

  Dersom vi for eksempel bærer tungt, ikke lag en masse oppstyr ut av det - bare bær posene våre med den største selvfølgelighet. Store, sterke menn som attpå til vet å være gentlemen vil alltid være populære, og er vi så heldige å være sammen med en, så er slike små ting med på å vise at du bryr deg - og likeledes vise omverden det.

  6. Du er raus med komplimenter

  Enten det er et pent hverdagsantrekk eller en gallakjole, gi oss komplimenter og vis at du legger merke til at vi ser bra ut. For det gjør vi.

  7. Du anstrenger deg for vår skyld

  Selv om verdens lengste fis eller en grovis får kameratene dine til å trekke på smilebåndet, ikke vær en «guttegutt» sammen med kvinnen i ditt liv. Anstreng deg litt for vår skyld, og la oss også bli trygge på at selv om du kan både fise, rape og fortelle groviser til kameratene dine, så går du aldri over «streken» av respekt for forholdet (Eks. selv om kameratene dine slenger drøye kommentarer om en kvinnes utseende, så må ikke du følge opp med en enda drøyere en?)

  8. Du «vet å oppføre deg» i senga

  Sensuell berøring, et sunt og naturlig forhold til nakenhet og en spesiell oppmerksomhet for ofte oversette områder på kvinnekroppen tenner kvinner.

  9. Du snakker ikke om andre kvinner

  Ekskjærester, filmstjerner, kollegaer. Kvinner kan ikke fordra rosende kommentarer fremsatt om andre kvinners fysiske attributter eller ytre kvaliteter. Det er rett og slett uinteressant, med mindre vi spør deg.

  10. Du unnlater å kritisere

  Enten det er den vimsete moren vår eller en lite attraktiv venninne, ikke kritisér noen som står oss nær, på noen måte. Det sårer og viser liten karakterstyrke, hvilket er langt fra sexy.LES OGSÅ:
 • Gå rett på sak
 • Den ultimate flørteguiden
 • Dump singellivet på 30 dager
 • Veien til drømmeprinsen
 • Slik sjarmerer du ham i senk
 • 31 måter å finne ham på
 • Fremtidens sex
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer