Angelina

Dette klarer hun seg ikke uten

Her er hemmeligheten bak Angelina Jolies skjønnhet.

Foto: All Over Press
Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Har du en ansiktskrem du er helt avhengig av? En parfyme du bare elsker? Å ha noen produkter som du heller ville gå naken i butikken enn å slutte å bruke er slett ikke uvanlig.

Det gjelder også for Angelina Jolie. Ifølge motenettstedet Grazia er hun vilt begeistret for produktene fra Yon-ka.

Fikk spesialleveranse

Under innspillingen av filmen «Salt», gikk Angelina Jolie tom for flere av yndligsproduktene. Mangelen førte til at stjernens personlige makeupartist måtte ringe Yon-ka for å få noen fra firmaet til å komme til filmsettet med nye produkter.

Dette visste du ikke om AngelinaDerfor er Angelina vakker

Motvirker strekkmerker

Seksbarnsmoren Angelina Jolie skal ha oppdaget produktene fra den holistiske og aromatiske serien da hun gikk gravid med datteren Shiloh. Datteren Shiloh ble født i Namibia. Og før avreise ba Angelina Yon-ka om et spesielt hudpleieprogram fra Yon-ka som skulle pleie huden og forhindre strekkmerker. Det var særlig seriens Creme 55 som fikk stor plass i bagasjen. Senere har hun vært en trofast bruker av merket, skriver Grazia.

Favorittene nå om dagen skal være seriens rensemelk, ansiktvann og kroppsolje.

Stjernenes favoritt

Hun er ikke den eneste som har lagt sin elsk på serien. Også skuespillerkollegene Sharon Stone, Jennifer Lopez, Eva Longoria og Jessica Alba skal være svorne fans.

Årets vakreste kvinner

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer