Leppestift

Dette leppeproduktet holder ikke mål

Skulle gjøre leppestiften 100 prosent smittefri. Vi testet det. Se hvordan det gikk!

FUNKER DET? Dette produktet lover å forsegle leppestiften din så den varer lenger og er kyssesikker. Stemmer det? KK.no har testet produktet. Se hva vi synes lenger ned i saken. Foto: Aina Kristiansen
FUNKER DET? Dette produktet lover å forsegle leppestiften din så den varer lenger og er kyssesikker. Stemmer det? KK.no har testet produktet. Se hva vi synes lenger ned i saken. Foto: Aina Kristiansen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Lipcote heter det, og det lover deg en leppestift som ikke smitter eller sklir av, selv ikke når du kysser. Produktet har mottatt en Beauty Magazine Award for 2010, og er nå tilgjengelig i en ny versjon som skal dufte vanilje.

Hvis dette produktet virker, er det jo en drøm – en leppestiftelskers drøm. Du kan spise, drikke og kysse uten å være redd for å etterlate leppestiftmerker på alt du kommer nær med leppene.

Og vi elsker jo leppestift. Dette måtte testes.

Slik bruker du den

På pakken står følgende instruksjoner for bruk:
1. Påfør leppestift og press av overflødig produkt mot et tørkepapir. Gjenta.
2. Pensle Lipcote jevnt over leppestiften, gå litt utenfor kanten for å forsegle all fargen.
3. Hold leppene lett fra hverandre mens Lipcote tørker fullstendig.

Det anbefales også å legge foundation på leppene først, som en base for leppestiften.

Det er normalt at du kjenner en prikkete følelse med en gang, men den bør gi seg i løpet av kort tid. Og dersom du har tørre, sprukne lepper bør du unngå å bruke produktet.

Slik testet vi det

Vi fulgte alle instrukser til punkt og prikke og tok bilder med en gang produktet var påført og etter endt testing.

For å teste holdbarheten, ble produktet påført rett før lunsj og fikk være med på både spising og drikking. Dessverre fant ikke testpanelet noen å kysse, men det er trygt å anta at produkt som smitter av på en kaffekopp også ville smitte av på en kyssepartner.

FLAKER OG SMITTER: På det øverste bildet er Lipcote påført og har fått tørke. Legg merke til at leppestiften allerede sklir inn i linjene på leppene, framhever disse og gjør leppestiften ujevn og stygg. På det andre bildet har leppestiften og Lipcote gjennomvært en lunsj. Som du ser er leppestiften nå enda styggere og mer skjoldete, og flakene er ikke på grunn av tørre lepper, men forsegleren som fester seg til leppestiften og lager stygge flak av den.  Foto: Aina Kristiansen
FLAKER OG SMITTER: På det øverste bildet er Lipcote påført og har fått tørke. Legg merke til at leppestiften allerede sklir inn i linjene på leppene, framhever disse og gjør leppestiften ujevn og stygg. På det andre bildet har leppestiften og Lipcote gjennomvært en lunsj. Som du ser er leppestiften nå enda styggere og mer skjoldete, og flakene er ikke på grunn av tørre lepper, men forsegleren som fester seg til leppestiften og lager stygge flak av den. Foto: Aina Kristiansen Vis mer
SMITTER AV: Kyssesikker, du liksom.  Foto: Aina Kristiansen
SMITTER AV: Kyssesikker, du liksom. Foto: Aina Kristiansen Vis mer

Slik gikk det

Så til det viktige spørsmålet: Virker produktet?

Nei!

Les mer under bildet.


For det første er det ganske ubehagelig når det påføres og det lukter mer lim med en kvalmende eim av syntetisk framstilt vaniljelukt enn faktisk vanilje.

For det andre smaker det så kjemisk at det ikke føles riktig å ha det på leppene i det hele tatt.

For det tredje gjør det at leppestiften umiddelbart danner stygge skolder og striper i leppens konturer og linjer.

For det fjerde gjør det slettes ikke at leppestiften sitter godt. Den smitter av på alt den kommer nær, faktisk.

Saken fortsetter under bildet.


For det femte slites leppestiften av mye styggere enn når den får slites av på naturlig vis. Den flaker seg og det ser ut som leppene har vært gjennom en lang vinter uten eksfoliering og leppepomade. Det ser rett og slett forferdelig ut. Du kan faktisk rive av hele flak med leppestift allerede kort tid etter at produktet har tørka.

Det er sjelden vi er så negativt overrasket over et produkt, men her bør du rett og slett spare pengene dine.

Nei, les heller denne saken for å få leppestiften til å vare. Eller se hva Marilyn Monroe gjorde for å få til den ikoniske leppelooken.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer