Sminketips

Dette må du ha i partyvesken

Her er produktene som redder enhver krise.

RIDDER KRISA: Husk å fylle opp partyvesken med noen produkter som kan redde deg fra kles- og sminkekriser før du drar på fest.  Foto: Andrzej Wilusz - Fotolia
RIDDER KRISA: Husk å fylle opp partyvesken med noen produkter som kan redde deg fra kles- og sminkekriser før du drar på fest. Foto: Andrzej Wilusz - Fotolia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Kjolen henger klar med matchende smykker til, de nye høyhælte skoene er gått inn og du har funnet frem partyvesken som skal fylles med det aller viktigste for at festen skal bli perfekt.

Men det er et like stort spørsmål hver gang det er julebord eller party hvor vi skal se litt ekstra pene ut og partyvesken er det naturlige tilbehøret.

Men hva bør den lekre konvolutt-clutchen, eller glitrende baguetten egentlig inneholde? Du skal i alle fall ha plass til mobilen og litt cash.

Ikke alle bryr seg så mye om leppestiften er perfekt hele tiden eller om strømpene skulle få et hull eller to. Like lite om håret skulle bli litt flatt etter noen runder på dansegulvet i løpet av kvelden.

Andre derimot går hjem hvis strømpebuksa skulle få den lite elegante raknestripen. Og flatt hår - det er krise!

LES OGSÅ: Kan du treminuttersregelen?

Dette må du ha i partyvesken
Dette må du ha i partyvesken
Dette må du ha i partyvesken
Dette må du ha i partyvesken
Dette må du ha i partyvesken

Dette trenger du

Først må du tenke at vesken må være stor nok til å få plass til noen få ting. Det andre er at produktene er praktiske og kan brukes på flere måter.

Rouge
Denne kremrougen er flat, og kan brukes både i kinnene, på leppene og faktisk også på øynene når. Den er veldig enkel å bruke når du vil gjøre en «touch up» (kr 150, The Body Shop).

Concealer
Den brukes til å skjule mørke ringer under øynene, dekke hektiske røde flekker som har en tendens til å dukke opp etter noen glass med alkohol, samt highlighte kinnbeina (kr 190, Nilens Jord).

Hårpudder
Når du har brukt så mye tid på å få volum i håret, er det trist hvis det faller fort sammen igjen. Ha i hårpudder før du går ut, men siden den er så liten kan du ha den med for å puffe opp volumet i løpet av kvelden (kr 80, Batiste).

Balm
Såre skorpelepper, gnagsår på tærne, brusete hår, tørre fingertupper som hekter seg opp i klærne og elektriske skjørt. Alt kan ordnes med en klissete balm (kr 220, Dior Cremè Apricot).

Blank neglelakk
Det må være det mest foreslåtte SOS-produkt, og kanskje ikke helt uten grunn. Skulle neglen brekke, kan du forsegle med lakken slik at de skarpe kantene ikke ødelegger klærne dine. I tillegg er den fin på begynnende hull på strømpebuksa slik at strømpa ikke rakner mer. Denne flakongen fra Dior er stor, men det finnes flere små varianter også som passer i vesken (kr 210).
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer