Feil

Dette mener han egentlig

Ta en titt på denne listen, så unngår du kanskje å satse på feil hest.

Foto: www.imagesource.com
Foto: www.imagesource.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
«En stor og sterk mann med glimt i øyet..» kan fort vise seg å være et heller pløsete hannkjønn med øyne som titter grådig ned i utringningen din. Derfor har avisen The Daily Mail laget denne uhøytidelige ordboken som hjelper deg å lese nettprofilen hans mellom linjene.
 • Dump singellivet
 • Den ultimate flørteguiden
 • Ti regler for en vellykket date
 • Hva han egentlig mener:

  1. Jeg er kjekk Kjekk betyr som oftest normal. Han kan med andre ord godt være kjekk, men på nettet betyr som oftest kjekk at man har to øyne, en nese og en munn. 2. Jeg har ikke fått noen klager ...av mamma. Den eneste kvinnen jeg noen sinne har elsket. 3. Diskresjon forventesJeg er gift og vil ikke at min kone får snusen i dette. 4. Diskresjon garanteres Det gjør ikke noe om du også er gift. 5. Jeg håper du liker bildet mitt Det ble nemlig tatt da jeg var i min glansalder.. 6. Jeg er opptatt av likestilling Vi deler regningen 50/50. Jeg dater tre kvinner i uken, så med mindre du er min store kjærlighet betaler du middagen din selv. 7. Jeg er ikke ute etter sex Jeg håper du ikke gjennomskuer min omvendte psykologi, for det er selvsagt bare sex jeg er ute etter. 8. Jeg er eventyrlysten Jeg er en smule pervers. 9. Jeg er humoristisk Ingen humoristisk sans overhodet. Internett-datingens gyldne regel er at hvis noen føler trang til å omtale seg selv som humoristiske, da er det fordi de har en ekkel følelse av at de ikke akkurat vil gi inntrykk av det, på de første (ti) datene. 10. Jeg har aldri prøvd dette før Dette er siste utvei.. jeg har prøvd alt annet. 11. Jeg er leken Hvis du leter etter en mann som oppfører seg som en 12-åring, da er dette mannen for deg! Prompeputer og kløpulver er tingen - særlig hvis du er offeret. 12. Utseendet ditt betyr ikke noe Jeg er selv totalt uattraktiv og kan ikke tillate meg å være for kresen. 13. Jeg er veldig sporty Jeg så OL på tv og spiller biljard av og til. 14. Jeg er en mann med gammeldagse verdier Jeg er en stor mannssjåvinist. En kvinne hører hjemme ved kjøkkenbenken, eller til nød oppå den. 15. Jeg er veldig maskulin Jeg er hårete, overalt. 16. Jeg er veldig selvstendig Jeg klarer ikke å binde meg til noen. 17. Jeg er veldig ambisiøs Jeg har hodet fullt av ideer, men ingen som betaler seg i kroner og øre. 18. Jeg er romantisk Jeg er en slimål. Når jeg kaller deg «baby» og «skatt» er det fordi jeg ikke husker navnet ditt.LES OGSÅ:
 • Klikker oss rett til køys
 • Unngå nettflausene
 • Vi elsker nettflørting
 • Nettdating for nybegynnere
 • Lettere å få napp på nett
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer