Frokost

Dette starter kostholdsekspertene dagen med

Gjett hva Jeanette Roede, Beate Rosvoll og Lise von Krogh spiser!

FROKOST: Har du noen gang lurt på hva kostholdsekspertene spiser til frokost? Vi har spurt tre av dem om nettopp dette!  Foto: tataks - Fotolia
FROKOST: Har du noen gang lurt på hva kostholdsekspertene spiser til frokost? Vi har spurt tre av dem om nettopp dette! Foto: tataks - Fotolia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Frokosten er dagens viktigste måltid sies det.

Og det er kanskje ikke så rart, da det er dette som skal sette deg i gang og gi deg overskudd til å takle alle dagens gjøremål og utfordringer.

Trenger du litt frokostinspirasjon? Vi har spurt tre kostholdseksperter om hva de pleier å starte dagen med!

LES OGSÅ: Så stor bør frokosten din være

Spiser en sunn og variert frokost 

Jeanette Roede, som er konseptsjef i Grete Roede AS, pleier å starte dagen med en sunn og variert frokost som holder henne mett frem til lunsj. - Jeg starter dagen med et stort glass vann i det jeg våkner – jeg er alltid tørst etter natten. Så spiser jeg enten to til tre brødskiver, en porsjon havregrøt med kanel, honning og frisk frukt eller kornblanding – jeg blander gjerne 4korn eller blåbærmüsli med en annen type med litt flere ingredienser i. 

- Ved siden av maten drikker jeg gjerne vann eller ekstra lett melk. 

Videre forteller Roede at hun starter dagen på denne måten fordi hun trenger en god frokost for å komme i gang, være skjerpet mentalt og holde seg mett frem til lunsj.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer