Tenner

Dette tenner ham mest

Finn ut hvilken type han er, og prøv disse rådene.

Foto: All Over PressAll Over Press
Foto: All Over PressAll Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Menn er i likhet med kvinner sjeleglade for all oppmerksomhet de får i senga, men har du lurt på hva som tenner ham mest? Noen tenner nemlig mest på bilder, andre på lyder eller berøring (bare en håndfull menn tenner mest på smak og lukt), ifølge det som kalles NLP (Neuro-Linguistic Programming). - Dersom du skreddersyr sengetriksene dine til partnerens mest dominante sans, da maksimerer du nytelsen hans, sier Rachel Hott, som har stiftet et NLP-senter i New York til Cosmopolitan.
 • Dette tenner menn på
 • Den store supersex-guiden
 • Dette tenner oss
 • Her er tipsene:

  1. Han er visuell og tenner på «bilder»

  Ikke overraskende, flertallet tenner på det de ser, ifølge Jay Arthur, som arbeider ved NLP-senteret og som har skrevet boken Attracting Romance. Er han i denne kategorien snakker han også visuelt og sier gjerne ting som: Kan du se det for deg? Slipp deg løs Mange føler seg selvbevisste når de mister kontrollen over alt som kan riste, gynge og disse. Men er du sammen med en visuell type, da vil han elske det mer enn noe annet at du bare lar deg rive med. Det du ser på som en bulemage eller hengepupper ser han på som ufattelig feminine former og det får ham til å føle seg som en skikkelig machomann. Se og bli sett Sex foran speilet er alle visuelle menns våte drøm. Slik kan han se kroppene deres i bevegelse fra alle slags vinkler. Et tips er å stille deg på alle fire foran et speil mens han entrer deg bakfra, eller dere kan prøve en av disse frekke stillingene. Stirr ham i senk Det enkle er svært ofte det beste når det kommer til sex, ifølge KKs egen samlivsekspert, psykolog i klinisk voksenpsykologi, Peder Kjøs. Dette er riktig nok ikke hans tips, men noe så enkelt som å holde blikket hans under orgasmen pleier å funke bra, ifølge sexterapeut Yvonne K. Fulbright.
 • Derfor bør du ha sex med lyset på
 • 2. Han tenner på lyder

  De samme mennene som elsker musikk og lange samtaler tenner gjerne på sex som er en symfoni av ulike lyder. Litt skittensnakk Du kommer ikke utenom litt dirty talk dersom du er sammen med en mann som tenner på lyd. Fortell hva du gjør og hva han gjør og hvorfor det tenner deg. Ofte er det ikke så mange adjektiver som skal til heller, det holder ofte lenge med ord som hard, kåt og våt. La kroppen din snakke Ok, noen lyder tenner vel selv ikke denne mannetypen på, men klaskelyden som oppstår når dere utøver skikkelig dyrisk sex bør du ikke snyte ham for. Dersom målet er mye lyd, velg en stilling som skaper mest mulig fuktighet mellom kroppene deres. Sitt inntil hverandre ansikt til ansikt, tvinn beina deres inn i hverandre og la ham vugge inntil deg fremfor å bare støte. Gi rom for musikk Den rette musikken kan gjøre underverker for den seksuelle opplevelsen. Barry White er kanskje ikke svaret her, men Tina Turners «Up side down» kan ganske sikkert snu opp ned på hans verden.
 • Lær å snakke sexy i senga
 • 3. Han tenner på berøring

  Disse mennene vil helst bli tatt i og knadd på absolutt overalt, ifølge Jay Arthur. Dersom de snakker, noe de sjelden gjør under sexen, fokuserer de gjerne på hva de føler. Bruk håret ditt La håret ditt henge løst og la det sildre nedover brystkassen hans, og videre nedover hans nedre deler. Dersom håret ditt er langt, «knyt» det rundt roten av testiklene hans eller bruk et skjerf dersom du er korthåret. Dette stimulerer den muskelen som strammer og trekker testiklene hans mot kroppen når han får orgasme, forklarer Lou Paget, forfatter av bøker som Kunsten å tenne en mann og Sensasjonell sex. Bruk hendene dine Er du sammen med en mann som trenger masse berøring, prøv å speile hverandres bevegelser i senga. Når du stryker ham over brystet, la ham gjøre det samme på deg. Dette er en måte å lære hverandre bedre å kjenne i forhold til noe så simpelt som berøring. Gi ham gode vibber Sexleketøy er ikke forbeholdt kvinner, like lite som analåpningen er en kilde til nytelse forbeholdt homofile menn. Dersom du har en vibrator kan du fint bruke den på partneren din. Holder du den inntil underlivet ditt når dere har sex kan også han kjenne vibrasjonene indirekte. Til sist: Rundt fem prosent faller i den siste kategorien og tenner på lukt og smak. Da er triksene som følger: omgi deg med duft (bruk en sexy parfyme, tenn et duftlys og la ham også få sniffe inn de naturlige duftene av deg). Er det smak han foretrekker, ta i bruk alle triksene du har lest om mintdrops som kan gi kilende og frekke kyss med smak, mat ham med jordbær og ert ham med tungespissen for å få ham til å gjette hva du smaker. LES OGSÅ:
 • Få lyst på lyst
 • Rydd vei for sex
 • Ikke vent til fredag
 • 6 uker til bedre sex
 • Dette tenner oss
 • Nyt mer med selvtillit
 • Sex etter sexen
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer