Helse & Livsstil

Dette tenner menn på

Lurer du på hva han tenner på? Vi har spurt.

Publisert
Sist oppdatert
Folkehelseundersøkelser viser at ca 60% av samboende eller gifte nordmenn mellom 18 og 50 år har samleie fra 1-2 ganger i uken til en gang hver 14. dag. Lurer du på hva du kan gjøre for å lokke ham til sengs oftere enn gjennomsnittet?

- Mange menn synes det er flott at det er kvinnen som tar initiativet, sier KK.nos sexekspert Stéphane Vildalen. Sexologene anbefaler generelt at dere har mye sex - jo oftere man hiver seg rundt, jo mer lyst får dere til å gjenta akten.

Vi har spurt et knippe norske menn hva som gjør dem yre og klare for sengesamba.

- Jeg tenner på det frekke blikket. Hvis dama mi ser på meg med et blikk som sier «Hva søren venter du på?!?» er jeg klar med en gang. Damer som tar initiativ er digg - en gang ble jeg bundet til sengestolpen av en dame som definitivt visste hva hun holdt på med. Det gjentar jeg gjerne. Med kjæresten min altså!
- Svein (32), har kjæreste

- Jeg må innrømme at jeg har en greie for føtter. Velpleide tær, gjerne med rød neglelakk, i et par fine sandaler med hæl gjør meg ganske yr. Det er ikke til å stikke under en stol at sommeren er en fin, kåt periode for meg. Ute på byen ser jeg nok først på ansikt og pupper, men dersom en jente har fine føtter, vier jeg henne all oppmerksomhet.
- Jørgen (27), singel

- Hva jeg tenner på? Pupper, pupper - nevnte jeg pupper? Små, store, medium - pupper er fint uansett. Hvis det ikke er kjøpepupper. Eller, fine kjøpepupper kan også funke.
- Kristian (34), samboer

- Det mest opphissende jeg har opplevd, var da kjæresten min etter en bedre middag hjemme hos meg kjørte full striptease som endte med en lapdance... Det beste var at hun gjorde det til AC/DC, som har vært favorittbandet mitt siden jeg var guttunge - synet av min velformede kjæreste som langsomt fjernet undertøyet til tonene av For Those About to Rock (We Salute You) er noe som fortsatt sitter svidd inn på netthinnen.
- Anders (38), har kjæreste

- Jeg blir veldig tent av dirty talk. Hvis jeg er sammen med en dame som detaljert forteller hva hun kan tenke seg å gjøre med meg, blir jeg klar som et egg. Jeg liker også å bli pirret i løpet av dagen - for en stund tilbake var jeg sammen med en jente som sendte meg sms-er og mms-er som var langt over kanten hele dagen igjennom, når vi møttes om kvelden tok det cirka fem sekunder før vi hadde flerret av hverandre klærne og var i gang.
- Thomas (24), har kjæreste

- Når det gjelder sex er jeg vel ganske enkelt skrudd sammen. Hvis dama er naken og ganske fin, holder det lenge for meg. Trenger ikke noen fiksfakserier her i gården!
- Geir (29), gift

- Mye selvsikkerhet, nesten på grensa til arroganse, er turn on for meg. Hvis jeg er på sjekker'n er det sikreste kortet for å fange min interesse å virke dønn selvsikker og ha bein i nesa, kule damer som setter meg på plass hvis jeg tøffer meg er deilig. Hvis hun i tillegg tar med seg attituden i senga, er jeg solgt.
- Ole Anders (31), singel

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer