KJENDISENES VEKT: Vi har funnet ut hva Tyra Banks, Katy Perry, Kourtney Kardashian og Oprah Winfrey veier! Det kan være du blir overrasket! Foto: Scanpix
KJENDISENES VEKT: Vi har funnet ut hva Tyra Banks, Katy Perry, Kourtney Kardashian og Oprah Winfrey veier! Det kan være du blir overrasket! Foto: Scanpix Vis mer

Kjendiskvinner

Dette veier kjendiskvinnene, egentlig

Du kan bli overrasket.

KK.NO: Har du noen gang lurt på om kjendisene vi ser på tv og i magasiner virkelig er så tynne og små som de ser ut som? 

Nylig publiserte det amerikanske kjendisnettstedet eonline.com en oversikt over vekten (eller hvert fall hvor mye de selv hevder at de veier) til flere av Hollywoods mest ettertraktede kjendiskvinner.

LES OGSÅ: Derfor tar kjendisene tarmskylling

Katy Perry (30)

Den amerikanske sangeren og låtskriveren Katy Perry er kjent for sine kvinnelige former, og viser dem mer enn gjerne frem når hun står på scenen.

Tidligere har den 173 centimeter høye skjønnheten fortalt i et intervju med Elle Magazine at hun de siste årene har hatt en nokså stabil vekt.

- Jeg holder meg på cirka 58 kilo, og det er jeg mer enn fornøyd med. Da jeg var yngre var jeg derimot litt tyngre, og veide over 63 kilo, har hun avslørt.

KATY PERRY: Katy Perry har fortalt at hun veier cirka 58 kilo.  Foto: Epa
KATY PERRY: Katy Perry har fortalt at hun veier cirka 58 kilo. Foto: Epa Vis mer

LES OGSÅ: Årets mest ekstreme kjendisdietter

Oprah Winfrey (61)

Det er ingen hemmelighet at den amerikanske talkshow-vertinnen Oprah Winfrey er en av verdens mest notoriske jojo-slankere.

61-åringen har alltid vært åpen om kampen mot kiloene, og fortalte for noen år siden i sitt eget magasin «O» at hun hadde bikket 90 kilo.

Ryktet sier imidlertid at Winfrey skal ha gått ned igjen etter at hun la ned programmet sitt «The Oprah Winfrey Show» etter 25 år på TV-skjermen. Hvor mye det skal være snakk om er vi usikker på, men at hun ser smashing ut uansett, er sikkert og visst!

OPRAH WINFREY: I sitt eget magasin har Oprah fortalt at hun veier over 90 kilo.  Foto: Broadimage
OPRAH WINFREY: I sitt eget magasin har Oprah fortalt at hun veier over 90 kilo. Foto: Broadimage Vis mer

LES OGSÅ: Kjendisene elsker disse blondene

Tori Spelling (41)

Firebarnsmoren Tori Spelling, som blant annet spilte rollen som Donna i TV-klassikeren «Beverly Hills 90210», har de siste årene rast opp og ned i vekt, noe som har skapt store spekulasjoner rundt hvorvidt skuespilleren har en spiseforstyrrelse eller ikke.

For en stund siden hevdet Star Magazine i en artikkel at skuespilleren ikke veide mer enn litt over 40 kilo. Da så Spelling rødt og twitret følgende beskjed til magasinet:

«Star Magazine, dere lyver. Det står seriøst ikke en eneste sann ting i hele artikkelen deres. Hvis dere virkelig bryr dere om fakta kan dere komme hjem til meg og se på mens jeg trår opp på vekta. Jeg er 166 centimeter høy og veier 48 kilo!»

TORI SPELLING: Skuespilleren har selv fortalt i en tweet at hun veier 48 kilo.  Foto: Ap
TORI SPELLING: Skuespilleren har selv fortalt i en tweet at hun veier 48 kilo. Foto: Ap Vis mer

LES OGSÅ: Kjenner du igjen disse superstjernene?

Tyra Banks (41)

Tidligere supermodell og tv-personlighet Tyra Banks, har i likhet med Oprah Winfrey gått opp og ned i vekt mye de siste årene. 

Det hele startet da hun i 2005 la opp som modell og gikk opp 14 kilo. Etter flere år med vektkritikk, tok den 178 centimerer høye skjønnheten saken i egne hender og la om kostholdet. 

I et intervju med People Magazine har Banks fortalt at hun de siste årene har veid mellom 67 og 73 kilo, og strålende fornøyd med det.

TYRA BANKS: Den tidligere supermodellen har fortalt at hun veier mellom 67 og 73 kilo.  Foto: Afp
TYRA BANKS: Den tidligere supermodellen har fortalt at hun veier mellom 67 og 73 kilo. Foto: Afp Vis mer

LES OGSÅ: Hurra for naturlige kropper!

Kourtney Kardashian (35) 

Kourtney Kardashian, som blant annet er kjent fra realityseriene «Keeping up with the Kardashians»,«Kourtney and Kim Take New York» og «Kourtney and Khloé Take Miami», er ikke redd for å vise at hun er stolt av kroppen sin.

Dette fikk vi nok et bevis på da hun  i desember 2014 stilte opp naken og høygravid i en fotoshoot for DuJour Magazine.

Det er ikke til å legge skjul på at hun har en nydelig kropp, også når hun er gravid, men hvor mye veier egentlig den 152 centimeter høye Kardashian søsteren?

KOURTNEY KARDASHIAN: Den eldste Kardashian søsteren avslørte i en episode av «Kourtney and Kim Take Miami»  at hun veier 52 kilo.  Foto: Reuters
KOURTNEY KARDASHIAN: Den eldste Kardashian søsteren avslørte i en episode av «Kourtney and Kim Take Miami» at hun veier 52 kilo. Foto: Reuters Vis mer

I en episode av realityserien «Kourtney and Kim Take Miami» stiller 35-åringen seg på vekten foran søsteren Kim og forloveden Scott - og den viser 52 kilo. En sunn og ganske så normal vekt med andre ord!

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: