Henne

Dette vil tenne henne i kveld

Frekke tips fra 20 kvinner.

Å få en kvinne til å tenne på alle plugger krever litt kunnskap. Foto: colourbox.com
Å få en kvinne til å tenne på alle plugger krever litt kunnskap. Foto: colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Her er noen ting som gjør kvinner opphisset, skriver Men’s Health, basert på innsendte tips fra kvinnelige lesere. Kjenner du deg igjen?
 • Rådet vi digger
 • Få lyst på lyst
 • Ja, nei eller kanskje til sex
 • Prøv orgasmedietten
 • Klar på ti minutter
 • 1. Freidige fingre

  - La fingrene dine løpe opp og nedover ryggen min. Det virker ertende og fristende, sier innsenderen.

  2. Lekne pupper

  - Du trenger ikke gå rett ned i utringningen min, men når du kommer dit: legg hånda di rundt det ene, så det andre brystet og bruk leppene og tungen din på dem helt til jeg stønner av opphisselse, sier innsenderen.

  3. Finn klitoris

  - Dersom du ikke vet hvor klitoris er, ta en halv appelsin og lag et hull i den cirka to centimeter ned fra midten. Nå burde du vite hvor du skal lete.

  4. Slikk på dem

  - Ikke glem brystvortene mine. Blås på dem, slikk på dem, bit forsiktig – og blås igjen.

  5. Les hoftene mine

  - Når du stimulerer klitoris, vær ytterst varsom. I motsetning til deg, som liker det hardt frem mot orgasmen, så trenger jeg rolig oppvarming, middels mellomspill og veldig forsiktig stimuli når jeg nærmer meg. La hoftene mine vise deg hvordan jeg vil ha det.

  6. Gi meg orgasme

  - Skal jeg få maks utbytte av sexen fordrer det at du gir meg en orgasme enten før eller etter samleiet, for penetrering gir meg sjelden nytelse til de store høyder.

  7. Gå omveier

  - Ikke bruk tungen panisk mot klitoris, som om den var en propell, men sirkle litt rundt også. Jeg elsker at du slikker meg på leppene og sirkler rundt med myk tunge.

  8. Bruk hjelpemidler

  Dra nytte av vibratoren min, i stedet for å bannlyse den. Jeg kommer veldig raskt av den og det betyr gjerne at jeg kommer tilbake etter mer.

  9. Hvisk meg i øret

  - Hvisk meg i øret mens vi gjør det. Fortell meg hvor deilig hud jeg har, hvor sexy jeg er og hvor høyt du elsker å være inne i meg.

  10. Bruk tyngden din

  - La meg kjenne hele tyngden den når vi har sex, press brystkassen din mot meg, hold meg hardt og vugg litt fra side til side når du er inne i meg. Det gjør meg fullstendig gal etter deg.

  11. Overrask meg

  - Hiss meg opp på litt ulike måter hver gang. Jo mer du overrasker meg, jo mer spennende blir det å gå rundt og vente på neste gang.

  12. Med klærne på

  - Dersom jeg har kjøpt et nytt og lekkert undertøyssett, la meg beholde det på mens vi gjør det. Jeg elsker hvordan jeg tar meg ut i det, det var nettopp derfor jeg kjøpte det.

  13. Voff voff

  - Jeg elsker når du er litt røff i senga, litt biting, at du drar meg litt i håret.. det gjør sexen enda mer lidenskapelig.

  14. Sett kursen sørover

  - Vekk meg midt på natten ved å forsvinne ned mellom bena mine. Jeg er kanskje bare halvvåken, men jeg garanterer at jeg våkner raskt.. fra tærne og opp.

  15. Varier dybden

  - Prøv å variere dybden og rytmen når du støter. Et raskt og monotont tempo får meg bare til å føle meg som en oppblåsbar Barbara.

  16. Ta på meg

  - Når jeg er øverst, ikke bare ligg der: bruk hendene dine til å beføle kroppen min, det tenner meg og gjør meg mer komfortabel.

  17. Be om tilbakemelding

  - Spør meg om jeg liker det du gjør dersom du ikke klarer å lese meg. Det tenner meg at du vil gjøre ditt beste for å tilfredsstille meg.

  18. Bruk en evighet

  - Dersom du bruker en evighet før du beveger deg sydover, da bygger det seg opp inne i meg og jeg er heltent innen du kommer dit.

  19. Vær litt skitten

  - Snakk dirty til meg. Fortell hva du har lyst til å gjøre, så usensurert som mulig, og fortell underveis hvorfor du liker det.

  20. Løft meg opp

  - Til sist; løft meg opp når vi har sex. Det får meg til å føle meg usannsynlig sexy og feminin, og du virker skikkelig stor og sterk.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer