Utro

Disse er mest utro

Kvinner som ser slik ut bedrar partneren sin oftere.

Rumer Willis har arvet haka til faren sin, Bruce Willis. Foto: All Over Press
Rumer Willis har arvet haka til faren sin, Bruce Willis. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Har du bred hake? Da er sannsynligheten for at du vil være utro større.Det har amerikanske og kanadiske forskere funnet ut, melder The Telegraph.
 • 9 tegn på utroskap
 • Skyldes høye testosteronnivåer

  Undersøkelsen viser at kvinner med markerte haker er mer seksuelt aktive enn de med mykere trekk. Bredhakede kvinner har ofte høyere nivåer av det mannlige kjønnshormonet testosteron.Testosteron - noe alle kvinner har i varierende mengder - ser ut til å øke den seksuelle selvsikkerheten hos kvinner, skriver den britiske avisen.
 • Noen skapt til å være utro
 • Ikke «koneemner»

  I undersøkelsen deltok en gruppe unge kvinner. Forskerne så nærmere på deres seksuelle historie og fantasier. Deltakerne ble deretter rangert av et mannlig panel etter hvor attraktive de var som «livspartnere».Resultatene viser at mennene trekker seg unna kvinner med maskuline trekk når de søker make – i frykt for å bli gjort til hanrei.
 • Penislengden avslører utroskap
 • Vil være trygg på farskap

  Forskerne tror mennenes valg skyldes et evolusjonært ønske om å finne en partner som kun vil produsere barn for én mann.Undersøkelsen er den første som noensinne har vist at mer maskuline ansiktstrekk hos kvinner påvirker deres «kvalitet» som langtidspartnere. Studien er publisert i fagtidsskriftet Personality and Individual Differences.
 • Ta testen: Kan du motstå fristelser?
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer