Frisyre

Disse frisyrene er bare juks

Bob, bob, bob. Men det er bare på liksom. Slik kan du også drive lekkert bedrag.

JUKSEBOB: Du trenger absolutt ikke å klippe håret for å velge en av vårens hotteste frisyrer. På catwalken jukser de som bare det, som her hos Jil Sander (f.v.), Mark Fast og Emporio Armani.  Foto: All Over Press
JUKSEBOB: Du trenger absolutt ikke å klippe håret for å velge en av vårens hotteste frisyrer. På catwalken jukser de som bare det, som her hos Jil Sander (f.v.), Mark Fast og Emporio Armani. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Cameron Diaz lot nylig lokkene falle. Filmstjernen gikk for en av de aller mest populære sveisene – en bob.

Det sies faktisk at en god bob kan forandre livet ditt. Det er kanskje å ta i, men det er ingen tvil om at både kjendiser og damer flest elsker frisyren.

I fjor ble lang bob med lugg spådd å bli selve 2011-sveisen.

SE OGSÅ: Nå ber vi om «en Jennifer» igjen

Trenden fortsetter helt klart i år. På catwalken under høstens moteuker fikk vi se flere varianter, så det er bare å la seg inspirere for det nye året.

Og du trenger ikke engang å klippe håret.

Se bare til catwalken …

Fire forskjellige typer bob utmerket seg på catwalken, og ingen av dem krever at du klipper håret, selv om det er langt.

PARYKK: Fra Emporio Armani. Foto: All Over Press
PARYKK: Fra Emporio Armani. Foto: All Over Press Vis mer

Kort og struttende

Emporio Armani gikk for parykker, så ingen av modellene måtte la lokkene falle for å gå showet. Det betyr ikke at du ikke kan ta steget over i en ny verden av kortere frisyrer.

Be frisøren om en ultrakort bob med harde kanter neste gang du klipper deg, og bruk glansspray for å få ekstra blankt hår.

Saken fortsetter under bildet.


HÅRNÅLBOB: Fest lengdene under resten av håret i nakken for en juksebob. Du velger selv om du vil krølle håret først eller la det være naturlig, rufsete eller helt glatt. Fra visningene til Jil Sander (f.v.), Mark Fast og Rag & Bone. Foto: All Over Press
HÅRNÅLBOB: Fest lengdene under resten av håret i nakken for en juksebob. Du velger selv om du vil krølle håret først eller la det være naturlig, rufsete eller helt glatt. Fra visningene til Jil Sander (f.v.), Mark Fast og Rag & Bone. Foto: All Over Press Vis mer

Juksebob i tre varianter

Juks var fellesnevneren hos Rag & Bone, Jil Sander og Mark Fast.

Så det finnes muligheter for deg med langt hår som ikke vil klippe deg. Du kan nemlig jukse deg til en bob – alt du trenger er noen hårnåler. Lær hvordan i denne saken.

Saken fortsetter under bildet.


Praktisk og pentStem her!

Vil du jukse deg til en bob?Opphavet til den populære frisyren er naturlig nok litt vanskelig å fastslå, men det som er sikkert er at den ble en hit under første verdenskrig, ifølge Wikipedia. Kvinner tok seg jobb i fabrikkene og trengte en praktisk sveis.

Siden damefrisører stort sett fokuserte på å krølle og sette opp hår på den tida, ble det kø hos barbererne. Sveisen ble sett på som et symbol på uavhengighet blant unge kvinner og «alle» ville ha den nye looken. Tidlig på 1920-tallet var det den mest populære frisyren i den vestlige verden, før kvinner igjen lot håret gro på 1930-tallet.

Og det er sant som de sier: Bob er frisyren vi aldri blir lei.

Jeg vil heller klippe håret og gå for en ordentlig bob.
 
133 (37%)
Nei, dette ser dumt ut.
 
129 (36%)
Ja, det vil jeg prøve.
 
69 (19%)
Kanskje.
 
28 (8%)

Noe du lurer på? Spør KK.no

Hvordan kan jeg gjøre de trange, nye skoene mine mer komfortable? Hvordan legger jeg sminke som varer hele dagen? Når er det best å trene – før eller etter middag?

Har du også et spørsmål om klær, sminke, kosthold eller trening? Send det til spor@kk.no, og vi vil finne det ut for deg.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer