Megan Fox

Disse kjendisparene gikk hver sin vei i 2015

Se hvilke stjerner lykken brast for i året som gikk - både i Norge og Hollywood.

GIKK FRA HVERANDRE: Jennifer Garner (43) og Ben Affleck (43) er et av parene som gikk fra hverandre i 2015. De avslørte bruddet dagen etter deres 10 års bryllupsdag. Foto: Pa Photos
GIKK FRA HVERANDRE: Jennifer Garner (43) og Ben Affleck (43) er et av parene som gikk fra hverandre i 2015. De avslørte bruddet dagen etter deres 10 års bryllupsdag. Foto: Pa Photos Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: 2015 har vært et tøft år for kjærligheten i Hollywood.

Det har vært rekordmange brudd og skilsmisser, og flere av favorittparene våre skilte dessverre lag.

Blant annet bestemte Megan Fox (29) og «Beverly Hills, 90210»-stjernen Brian Austin Green (42) seg for å gå hver til sitt etter å ha holdt sammen i 11 år.

– Megan er en ettertraktet skuespiller og hun er ivrig etter å komme seg videre i karrieren. Brian vil ha mer av tiden hennes enn hun kan gi, sa en kilde til People etter at separasjonen ble kjent.

Stjerneduoen fikk to barn sammen; Noah Shannon (3) og Bodhi Ransom (1).

Også forholdet mellom Gwen Stefani (46) og ektemannen gjennom tretten år, Gavin Rossdale (50), led samme skjebne.

Det samme gjelder «Daredevil»-kollegaene Jennifer Garner (43) og Ben Affleck (43), som avslørte bruddet dagen etter deres 10 års bryllupsdag.

Alle de tre stjerneparene oppga standardfrasen «uforenlige forskjeller» i skilsmissepapirene.

OVER OG UT: Både Gavin Rossdale og Gewn Stefani (t. v.), Brian Green og Megan Fox (i midten), og Ben Affleck og Jennifer Garner har gått fra hverandre i 2015.
OVER OG UT: Både Gavin Rossdale og Gewn Stefani (t. v.), Brian Green og Megan Fox (i midten), og Ben Affleck og Jennifer Garner har gått fra hverandre i 2015. Vis mer

LES OGSÅ: Derfor opplever kvinner kjærlighetssorgen sterkere enn menn

Stjernebruddene som sjokkerte oss mest

Men det er flere av årets Hollywood-brudd som har vært alt annet enn «standard».

Øverst på listen kommer kanskje Kris Jenners (60) skilsmisse fra Bruce Jenner – nå kjent som Caitlyn Jenner (66). I januar ble det at den tidligere OL-vinneren skulle bytte kjønn.

Kris og Caitlyn er ikke det eneste paret i realityfamilien som har gått hver sin vei.

I sommer ble nemlig Scott Disick fotografert i het flørt med den stylisten Chloe Bartoli på ferie i Frankrike. Dét falt naturligvis ikke i god jord hos kjæresten Kortney Kardashian, som også er mor til Scotts tre barn.

BLE SKILT: Bare et par måneder etter at bruddet mellom Kris og Bruce Jenner (i dag Caitlyn) ble kjent, begynte ryktene om sistnevntes kjønnsskifte å svirre. Foto: Scanpix
BLE SKILT: Bare et par måneder etter at bruddet mellom Kris og Bruce Jenner (i dag Caitlyn) ble kjent, begynte ryktene om sistnevntes kjønnsskifte å svirre. Foto: Scanpix Vis mer

Andre stjernepar som lykken har brast for i år er «The Hunger Games»-stjernen Jennifer Lawrence (25) og «Coldplay»-vokalist Chris Martin (38), Pippa Middleton (32) og kjæresten Nico Jackson, skuespillerduoen Charlize Theron (40) og Sean Penn (55), og Amanda Seyfried (30) og Justin Long (37).

Se flere av årets brudd i bildekarusellen under: 

LES OGSÅ: Slik takler du et vondt brudd

Disse norske parene gjorde det slutt

Også her hjemme i Norge har kjærligheten tatt slutt for flere kjendiser i 2015.

På den lange listen finner vi blant annet kjendisstylisten Jan Thomas (48) og Christopher Mørch Husby (25). De to gikk fra hverandre etter seks års ekteskap.

– Det går helt fint. Det viktigste er at jeg har det bra og ikke tenker på alt som har skjedd, sa Christopher til Se og Hør etter bruddet ble kjent.

Skilsmisse ble det også for Marion Ravn (31) og snowboard-proff Andreas Ygre Wiig (34). Duoen var gift i to år før de gikk fra hverandre.

DEN GANG DA: Jan Thomas og Christopher Mørch Huseby ble kjærester i 2008 – i år skilte de lag. Her er paret på en motevisning i 2013. Foto: Scanpix
DEN GANG DA: Jan Thomas og Christopher Mørch Huseby ble kjærester i 2008 – i år skilte de lag. Her er paret på en motevisning i 2013. Foto: Scanpix Vis mer

Andre norske stjerner som gikk hver sin vei i år er artist Sandra Lyng (28) og Martin Bjercke (26), Triana Iglesias (33) og Yannick de Brito, og Lene Alexandra Øien (34) og Henriette Grønn.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer