Catherine Zeta-jones Og Michael Douglas

Disse kjendisparene har holdt sammen i både 10, 20 og 30 år

Ikke alle går fra hverandre i Hollywood.

KJENDISPAR: Det er ikke alle Hollywood-parene som går fra hverandre. I denne saken har vi funnet ti par som har holdt sammen i flere tiår.  Foto: NTB Scanpix
KJENDISPAR: Det er ikke alle Hollywood-parene som går fra hverandre. I denne saken har vi funnet ti par som har holdt sammen i flere tiår. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Tirsdag denne uken kom «sjokknyheten» om at superparet Ben Affleck (42) og Jennifer Garner (43) skal skilles etter 10 år som mann og kone.

Paret forelsket seg i 2003 under innspillingen av superheltfimen «Daredevil», og giftet seg to år senere i Karibia. Et halvt år etter bryllupet fikk de datteren Violet (9), og deretter kom Seraphina (6) og Samuel (3).

Stjernepar i Hollywood er beryktet for å ryke omtrent like fort som de oppstår. Heldigvis er det fremdeles noen som har holdt sammen gjennom tykt og tynt - i flere tiår!

LES OGSÅ: Disse damene fyller faktisk 50 år

Oprah Winfrey og Stedman Graham

Talkshow-dronningen Oprah Winfrey (61) har vært sammen med forfatter og forretningsmann Stedman Graham (64) i snart 30 år.

Paret møttes i 1986, og forlovet seg seks år senere. De hadde planer om å gifte seg samme året som forlovelsen fant sted, men det ble det aldri noe av.

Oprah og Stedman er fortsatt sammen den dag i dag, men har fortalt at de ikke har noe ønske om å inngå ekteskapelige forpliktelser.

STJERNEPAR: Oprah Winfrey og Stedman Graham har vært sammen i snart 30 år!  Foto: SipaUSA
STJERNEPAR: Oprah Winfrey og Stedman Graham har vært sammen i snart 30 år! Foto: SipaUSA Vis mer

LES OGSÅ: Dette veier kjendiskvinnene, egentlig

Victoria og David Beckham

Tidligere Posh Spice Victoria (41) og fotballspilleren David Beckham (40) møtte hverandre i 1997 og giftet seg to år senere.

FORELSKET: Victoria og David Beckham giftet seg i 1999.  Foto: wenn.com
FORELSKET: Victoria og David Beckham giftet seg i 1999. Foto: wenn.com Vis mer

Siden det har de fått fire barn sammen - sønnene Brooklyn (16), Romeo (12) og Cruz (10) - og i 2011 kom lille Harper Seven (3) til verden.

Angelina Jolie og Brad Pitt

Angelina Jolie (40) og Brad Pitt (51) møttes på filmsettet til thrilleren «Mr and Mrs Smith» i 2004. Den gangen var Pitt gift med Jennifer Aniston. Jolie på sin side har to ekteskap bak seg - med med Jonny Lee Miller og Billy Bob Thornton.

Det tok ikke lang tid før bruddet med Aniston var et faktum og Pitt og Jolie sto fram som par.

I august i fjor giftet superparet seg. Bryllupet foregikk i en privat kirke på Angelinas franske luksuseiendom Chateau Miraval. Kun familie og nære venner var tilstede.

MØTTES I 2004: Angelina Jolie og Brad Pitt møttes på filmsettet til thrilleren «Mr and Mrs Smith» i 2004. Foto: Afp
MØTTES I 2004: Angelina Jolie og Brad Pitt møttes på filmsettet til thrilleren «Mr and Mrs Smith» i 2004. Foto: Afp Vis mer

I tillegg til sine biologiske barn Shiloh (7) og tvillingene Knox Leon og Vivenne Marcheline (5), har paret adoptert sønnene Pax (10) og Maddox (12), samt datteren Zahara (9).

Goldie Hawn og Kurt Russel

Skuespillerne Goldie Hawn (69) og Kurt Russel (64) er ikke gift, men Hollywood-paret har vært sammen i 32 år. Duoen forelsket seg under innspillingen av filmen «Swing Shift» da hun var 38 år og han 33.

Hawn var den gang alenemor for to barn, Hollywood-stjernene Kate Hudson (36) og Oliver Hudson (38), og Russell tok fra første stund seg av seg ungene som sine egne.

I tillegg fikk de også sønnen Wyatt (28) sammen.

SAMMEN I 32 ÅR: Goldie Hawn og Kurt Rusell forelsket seg under innspillingen av filmen «Swing Shift». 
 Foto: wenn.com
SAMMEN I 32 ÅR: Goldie Hawn og Kurt Rusell forelsket seg under innspillingen av filmen «Swing Shift». Foto: wenn.com Vis mer

LES OGSÅ: Treningen Hollywood-stjernene sverger til

Sharon og Ozzy Osbourne

Sharon (66) var bare 18 år da hun møtte Black Sabbath-sangeren Ozzy Osbourne (66).

I 1979 begynte de å date, og tre år senere giftet de seg. Paret har holdt sammen gjennom tykt og tynt, og feiret i år sin 33 års bryllupsdag.

MØTTES I UNGDOMMEN: Sharon var bare 18 år da hun møtte Black Sabbath sangeren Ozzy Osbourne. 
 Foto: Broadimage
MØTTES I UNGDOMMEN: Sharon var bare 18 år da hun møtte Black Sabbath sangeren Ozzy Osbourne. Foto: Broadimage Vis mer

Sammen har de barna Amiee (31), Kelly (30) og Jack (29).

Julia Roberts og Daniel Moder

Filmstjernen Julia Roberts (47), som tidligere har vært sammen med blant andre Kiefer Sutherland, Jason Patric og Daniel Day-Lewis, møtte ektemannen Daniel Moder (46) på settet til filmen «The Mexican» i 2000.

Etter at Daniel hadde skilt seg fra sin daværende kone, giftet han seg med Julia på den amerikanske nasjonaldagen fjerde juli i 2002.

Paret har tvillingene Hazel Patricia (9) og Phinnaeus Walter (9), og yngstesønnen Henry Daniel (6) sammen, og oppfører seg fremdeles som nyforelskede etter snart 13 års ekteskap. 

GIFTET SEG I 2002: Julia Roberts møtte ektemannen Daniel Moder på settet til filmen «The Mexican» i 2000.
 Foto: Ap
GIFTET SEG I 2002: Julia Roberts møtte ektemannen Daniel Moder på settet til filmen «The Mexican» i 2000. Foto: Ap Vis mer

LES OGSÅ: Miley Cyrus gjør som Julia Roberts

Michelle Pfeiffer og David E. Kelly

Skuespiller Michelle Pfeiffer (57) og TV-produsenten David E. Kelly (59) har levd lykkelig sammen som ektepar i 22 år.

For oss nordmenn er kanskje David best kjent for å ha produsert TV-serien «Ally McBeal», mens Michelle har spilt i filmer som «Scarface», «The Fabulous Baker Boys» og «Batman Returns». 

TRIVES GODT SAMMEN: Michelle Pfeiffer og David E. Kelly har levd lykkelig sammen som ektepar i 22 år. Foto: REUTERS
TRIVES GODT SAMMEN: Michelle Pfeiffer og David E. Kelly har levd lykkelig sammen som ektepar i 22 år. Foto: REUTERS Vis mer

Sammen har paret barna Claudio (22) og John (21).

Meryl Streep og Don Gummer

Meryl Streep (66) har bak seg en stor filmkarriere og en rekke Oscar-nominasjoner. Ved hennes side gjennom hele karrieren har ektemannen Don Gummer (68) stått.

Meryl og Don, som er skulptør, møttes via Meryls bror Harry, som var nær venn med Don. De to giftet seg 15. september 1978 i hjemmet til foreldrene hennes på Mason's Island i Connecticut, og 37 år senere er de fortsatt lykkelig gift og har fire barn sammen.

SAMMEN i 37 ÅR: Meryl Streep og Don Gummer giftet seg i 1978 i hjemmet til foreldrene til Meryl på Mason's Island i Connecticut. Foto: wenn.com
SAMMEN i 37 ÅR: Meryl Streep og Don Gummer giftet seg i 1978 i hjemmet til foreldrene til Meryl på Mason's Island i Connecticut. Foto: wenn.com Vis mer

LES OGSÅ: Sjekk hvor godt de holder seg

Sarah Jessica Parker og Matthew Broderick

«Sex And The City»-stjernen Sarah Jessica Parker (50) og skuespiller Matthew Broderick (53) giftet seg i 1997, og har holdt sammen siden.

ET FLOTT PAR: Sarah Jessica Parker og Matthew Broderick giftet seg i 1997, og har holdt sammen siden. Foto: SipaUSA
ET FLOTT PAR: Sarah Jessica Parker og Matthew Broderick giftet seg i 1997, og har holdt sammen siden. Foto: SipaUSA Vis mer

De har tre barn sammen, en gutt og to tvillingjenter ved hjelp av surrogatmor.

Felicity Huffman og William H. Macy

Felicity Huffman (52), også kjent som Lynette Scavo i TV-serien «Frustrerte fruer», og «Jurrassic Park»-skuespiller William H. Macy (65), møttes da de jobbet sammen hos Atlantic Theater Company.

Paret giftet seg i 1997, og har i dag døtrene Sofia Grace (14) og Georgia Grace (13).

GIFTET SEG I 1997: Felicity Huffman og William H. Macy møtte hverandre da de begge jobbet hos Atlantic Theater Company.  Foto: Pa Photos
GIFTET SEG I 1997: Felicity Huffman og William H. Macy møtte hverandre da de begge jobbet hos Atlantic Theater Company. Foto: Pa Photos Vis mer

LES OGSÅ: Denne dama er snart 60 år!

Catherine Zeta-Jones og Michael Douglas

Michael Douglas (70) og Catherine Zeta-Jones (45) giftet seg i november 2000 etter å ha vært kjærester i halvannet år.

Sensommeren 2013 kom nyheten om at Hollywood-paret skulle separeres. De hadde lenge hatt det vanskelig i forholdet blant annet på grunn av Michaels kamp mot kreften og Catherines bipolare lidelse, men kort tid etterpå ble det kjent at de var blitt sammen igjen. 

Douglas har i etterkant sagt at han tok sine nærmeste for gitt, og i mars i fjor var gifteringene tilbake på fingrene.

GIFTET SEG ETTER ET HALVANNET ÅR: Michael Douglas og Catherine Zeta-Jones giftet seg i november 2000.  Foto: Afp
GIFTET SEG ETTER ET HALVANNET ÅR: Michael Douglas og Catherine Zeta-Jones giftet seg i november 2000. Foto: Afp Vis mer

Sammen har de barna Dylan (14) og Carys (12). I tillegg har Michael sønnen Cameron (36) fra sitt første ekteskap.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer