Heidi Klum

Drakk én liter helmelk om dagen

- Treneren min sier det er galskap, innrømmer supermodell Heidi Klum.

UTRADISJONELT SKJØNNHETSTRIKS: Melk er ikke bare for kalver og barn, skal vi tro Heidi Klum.  Foto: All Over Press
UTRADISJONELT SKJØNNHETSTRIKS: Melk er ikke bare for kalver og barn, skal vi tro Heidi Klum. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert


Si din mening:

Drikker du melk?Hun er stadig å se på catwalken, er 36 år og mor til fire. Og ofte er hun en av de flotteste kvinnene på den røde løperen.

Ja, melk er supert!
 
407 (72%)
Nei, det gjør jeg absolutt ikke.
 
104 (18%)
Melk er godt, men jeg tåler det ikke.
 
58 (10%)

Hvordan får hun det til?


- Når du tenker på aldring må du tenke på hele kroppen. Du må generelt være sterk. Og det hele begynner med ernæring, sier Heidi Klum til Allure.

Ikke redd for melkefett

Mange kjendiser kutter ut ost og melkeprodukter totalt fra kostholdet, i frykt for at det skal legge seg på sidebeina. Men Heidi Klum er ikke blant dem synes melkefett er like skremmende som atomtrusselen.

- Jeg drikker et glass melk til middagen min hver dag, sier hun.

Kan det være grunnen til at hun ser så fresh ut?
Melk er faktisk en av matvarene som kan gi deg flat mage.

Drakk én liter om dagen

Heidi Klum kan også fortelle at hun ikke fikk strekkmerker i det hele tatt da hun var gravid.

- Jeg drakk en liter helmelk hver kveld. Treneren min sier det er galskap, men det funker for meg. Jeg smurte meg ikke engang med fuktighetskrem som en gal, men jeg fikk ikke strekkmerker.

Drikker du melk om morgenen spiser du sannsynligvis mindre til lunsj. Melk metter nemlig mer enn det fruktdrikker gjør, viser en studie.

Styrer unna sola

Hun vokter seg derimot godt for å få for mye sol på huden.

- Tidlig i karrieren min lærte jeg meg å unngå mye sol. Blir du litt gyllen, varer det faktisk i flere uker. Så det er ikke verdt det å bruke for mye tid i den sterke og skadelige sola. Jeg smører også barna mine hver dag før de går på skolen og før de skal ut for å leke. Nå kan de rutinen.

Den avkledde Heidi

Heidi Klum har også vært undertøysmodell. Hun har blant annet vært å se på catwalken for undertøyskjeden Victorias Secret.


Se bildene av Victoria's Secretss dampende undertøy her:  • Les også: Victoria's Secret er avslørt: Bli med backstage og se hvordan det går til når verdens mest sexy undertøykatalog skal lages.

  • Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

    Vi bryr oss om ditt personvern

    kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer