Helse & Livsstil

Drømmeprins på postordre

Løper den biologiske klokka løpsk? Fortvil ikke. Her er nettstedet som garanterer deg full klaff på mannefronten.

Noen klikk på denne nettsiden kan bringe drømmeprinsen hjem til deg. (Faksimile fra MailOrderHusbands.net)
Noen klikk på denne nettsiden kan bringe drømmeprinsen hjem til deg. (Faksimile fra MailOrderHusbands.net) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Postordrebruder har vi alle hørt om. Nå kan du også om du er giftesyk dame få tilsendt en brudgom. Og ikke bare det, det amerikanske firmaet som formidler tjenesten garanterer at du blir 100 prosent tilfred med valget ditt. Et variert tilbud har de i alle fall.
 • Ta testen: Hva slags type mann er han?
 • Sjekk bare hvilke karer du kan få på døra fra Mailorder Husbands:Steven, fra New Mexico i USA. Beskriver seg selv som en klassisk romantiker. Han liker middager med levende lys, rolig bakgrunnsmusikk, og en liten støyt med eter (løsemiddel). Han ønsker seg en kvinne som er forsikret, og som har bil, slik at han kan ta svippturer til Mexico for å plukke opp «suvenirer». Andrew, fra Sør-Dakota i USA. Mener selv han er full av kontraster. Han er både avslappet og en adrenalin-junkie. Uansett lever han for øyeblikket, han jobber hardt og er leken. I og med at han allerede i en alder av 23 år alt har begynt å miste håret, har han det travelt med å finne den rette.
 • Ta testen: Er han noe å samle på?
 • I tillegg til disse strålende eksemplarene av arten mann finner du også karer fra Romania, Canada, El Salvador og til og med Østerrike, som bare higer etter at du skal finne dem.For godt til å være sant, sier du? Neida, Mailorder Husbands skilter også med suksesshistorier om menn og kvinner som har funnet hverandre gjennom deres fabelaktige tjeneste.Amerikanske Arlinas og latviske Marks rørende historie startet med at Arlina innså at hun begynte å få hastverk om hun skulle bli gift før hun fylte 33, som var hennes egen deadline. Hun falt pladask for Mark etter å ha studert Mailorder Husbands’ mannekatalog, og fikk ham flydd hjem til seg. Nå blomstrer kjærligheten, til tross for at Mark med sine lærevansker ennå ikke mestrer det engelske språket.LES OGSÅ:
 • Er han en nett-casanova?
 • Få blikkontakt på nettet
 • Lettere å få napp på nett
 • Så primitive er vi på sjekker’n
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer