Noe av det beste vi vet er å kysse. Derfor er det ganske så turn off når mannen ikke kan kysse. Foto: Science Photo Library
Noe av det beste vi vet er å kysse. Derfor er det ganske så turn off når mannen ikke kan kysse. Foto: Science Photo Library Vis mer

Turn-off

Dropp dette i senga

Vi kommer aldri til å like det.

Publisert


Verste turn off

Hva er din verste turn off hos en mann i sengen?Dere har hatt en lang romantisk kveld, med masse kosing og berøring. Dere spiller deilig romantisk musikk i bakgrunnen, og rommet er fylt med tente stearinlys. Så begynner kliningen, og du gleder deg.

Tenner ikke på dette

Men så kommer hakket i plata – for typen har en stinkende ånde, og du orker rett og slett ikke kysse mer. Turn off? Ja!

Det kan være en fordel å lytte til din kjære, og gjøre deg kjent med hva han liker og ikke liker, og ikke minst hva han tenner på, og ikke tenner på – både i og utenfor senga. Og vise versa, la ham vite alt om dine lyster og ikke-lyster.

Den danske sexologen og parterapeuten Katrine Berling har laget en liste over det kvinner synes er minst tiltrekkende hos menn.

Nederst i artikkelen kommer også leserne med sine meninger.

Sier feil navn i senga
Hans verste turn off

Her er noen av tingene kvinner liker minst:

Dårlig hygiene.
 
374 (34%)
Flere av disse.
 
349 (32%)
At han bare tenker på seg selv, og ikke bryr seg om forspill.
 
120 (11%)
At han ikke viser nærhet.
 
109 (10%)
Dårlig til å kysse.
 
78 (7%)
At han er sex-fiksert.
 
43 (4%)
Andre ting (del med oss i debattforumet!).
 
25 (2%)

1. Gjerrighet

Gjerrige menn er skikkelig turn off. En mann kan være gjerrig på mange forskjellige måter, både når det kommer til penger, kjærlighet og søte ord.

- Vi kvinner vil behandles som dronninger, sier Berling, ifølge Ekstra Bladet.

Les også: Gjerrig på gode ord

2. Dårlig hygiene

Mannen skal være pen og deilig så du får lyst til å ta på ham, kysse ham og holde rundt ham. Derfor er det viktig at han ikke har skitne negler, sorte belegg på tennene sine eller dårlig ånde. Han må også lukte godt.

Er du sexdelikat?

3. Overfiksert

Menn som er overfikserte er heller ikke noe særlig. Dette er mennene som kaster seg over kvinnen, river av henne klærne og går rett på sak, uten å tenke på hvordan kvinnen har det, og hvordan det føles for kvinnen.

1 av 100 har en plageånd

4. Dårlig kysser

Noe av det beste mange kvinner vet, er å kysse. Derfor er det ganske så turn off når mannen ikkevil kysse, eller rett og slett ikke kan kysse. Hvorfor er det slik at det er enkelte menn det ikke går an å kline med?

De kysser ofte med spiss tunge, eller stikker bare tungen inn og ut, forklarer Berling.
Lær å kysse orgasmisk

5. Avvisende

Menn som ikke tåler intimitet og nærhet, er heller ikke noe å samle på. Du vil heller ha en mann som er der for deg og som holder rundt deg. Det er turn off når menn ikke er tilstede når de har sex, og for eksempel tenker på jobb eller en annen kvinne. Mannen skal kunne se kvinnen inn i øynene og legge merke til henne. I tillegg, kvinner rommer et hav av følelser, og trenger en mann som kan håndtere dette.

Tidenes største turn off

Lesernes meninger

Ekstra Bladets lesere deler også sine verste turn offs,her er noen eksempler:

- Den største turn off-en utenfor senga, er hvis han lyver – enten det er en stor eller liten løgn. Tar jeg ham i å gjøre det, er tilliten borte, og dermed også lysten, sier Tina.

Natasha synes den verste turn off-en er hvis mannen kommer med en filmreplikk. Det verste utenfor senga er hvis han ikke hører etter, eller forventer at hun alltid skal rydde opp.

Ikke tenk i senga!

- Den verste turn off-en er når mannen beholder sokkene på, sier Ea, og legger til at den verste turn off-en utenfor senga er når menn sitter og spiller dataspill og er helt fraværende.

Anna synes det er turn off når mannen avviser henne og virker uinteressert hvis hun prøver å ta initiativ til samleie.

- Det får meg til å virke desperat og ynkelig, og det finnes ikke noe verre, sier hun, og legger til at hun heller ikke synes noe om at mannen er arrogant og tar alle beslutninger i hverdagen.

Susanne liker ikke sex-fikserte menn:

- Han må ikke være for sex-fiksert når han snakker. Da virker han desperat, og det tenner meg ikke.

Oser du av sex?

Malene synes ikke noe om menn som vender ryggen til etter at samleiet er ferdig.

- Det er noe dritt hvis han legger seg utenfor rekkevidde etter at han har fått utløsning. Da føler man seg utnyttet, sier hun til Ekstra Bladet, og legger til at hun ikke synes noe om menn som ikke svarer på sms-er eller telefonbeskjeder.

Hva er dine verste turn offs? Del meningene dine med oss i debattforumet under.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer