<strong>FORETREKKER ANDRES MENN:</strong> Single kvinner er betydelig mer interessert i å forfølge menn som ikke er like tilgjengelige, viser ny studie. Foto: All Over Press
FORETREKKER ANDRES MENN: Single kvinner er betydelig mer interessert i å forfølge menn som ikke er like tilgjengelige, viser ny studie. Foto: All Over Press Vis mer

Angelina

Du er som Angelina

Ja, single kvinner vil ha menn som er opptatt, bekrefter ny studie.

Publisert
Sist oppdatert


Stem her!

Synes du menn blir mer attraktive hvis de er opptatt?Kjærester og koner har lenge mistenkt det.

Nå er det vitenskapelig bevist.

Hun vil ha mannen din

Kvinner ser faktisk ut til å foretrekke menn som allerede er i et fast forhold, melder The Telegraph.

Slik holder du forholdet hett

Nei
 
206 (49%)
Ja
 
132 (31%)
Usikker
 
84 (20%)

Opptatt = mer interessant

Forskere ved Oklahoma State University viste deltakere et bilde av en moderat attraktiv mann eller kvinne. Halvparten ble fortalt at personen på fotografiet var singel, den andre halvparten fikk vite at vedkommende var opptatt.

Den ultimate flørteguiden

Resultatene avslørte at 90 prosent av de kvinnelige deltakerne oppga at de var interessert i mannen på bildet da de ble fortalt at han var i et forhold. Kun 59 prosent svarte det samme når han var singel.

Dette er drømmemannen

En liknende effekt var ikke synlig hos de mannlige deltakerne.

Derfor titter vi på andre

- Er forhåndsgodkjent

- Disse funnene antyder at single kvinner er betydelig mer interessert i å forfølge menn som ikke er like tilgjengelige, konkluderer forskerne i Journal of Experimental Social Psychology.

Menn frykter ekteskapet

- Dette skyldes gjerne at opptatte menn allerede har vist at de evner å forplikte seg, og er dermed, på en måte, blitt forhåndsgodkjent av en annen kvinne.

Slike mannfolk vil stadig flere kvinner ha

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer