Eyeliner

Du kan jukse deg til denne sminken

Et sett med klistremerker skal være løsningen. Men er det verdt prisen? Se her og døm selv.

KLISTREMERKER SKAL GI DIOR-LOOKEN: Produktet ligner et klistremerke eller en midlertidig tatovering, og påføres langs vippekanten. Sjekk hvordan det virker under. Foto: All Over Press
KLISTREMERKER SKAL GI DIOR-LOOKEN: Produktet ligner et klistremerke eller en midlertidig tatovering, og påføres langs vippekanten. Sjekk hvordan det virker under. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Du har kanskje lagt merke til sminken på Diors visninger tidligere. Nå har makeupartistene bak de ikoniske lookene designet et produkt som skal gi deg nettopp noen av disse dramatiske lookene på enkelt vis.

KLISTREMERKER: Du limer dem på med vippelim for at de skal sitte godt.  Foto: Produsenten
KLISTREMERKER: Du limer dem på med vippelim for at de skal sitte godt. Foto: Produsenten Vis mer

Slik virker det

Produktet ligner et klistremerke eller en midlertidig tatovering, og påføres langs vippekanten for en dramatisk eyeliner i flere forskjellige finisher og stiler.

Et sett inneholder fire par med klistremerker: to enkle svarte, ett med grå krystaller og ett svart med hvite krystaller. I tillegg følger det med en liten limtube for å feste på merkene.

LES OGSÅ: Høstens største makeuptrender

Merkene skal være enkle å påføre og kunne tilpasses alle slags øyeformer og -størrelser. Dersom de ikke passer din øyeform perfekt, kan du fylle inn eventuelle områder nær vipperoten som ikke dekkes av merket, med en svart eyeliner.

Blandede tilbakemeldinger

Tilbakemeldingene på Sephora.com (ekstern lenke), hvor produktet selges, er svært varierende.

OBS! Sephora.com sender ikke varer til Norge, men du kan bruke tjenester som videresender varer fra amerikanske nettbutikker for å bestille derfra. Les mer om hvordan i denne saken.

Flere skryter produktet opp i skyene og elsker den enkle måten å få en dramatisk look på. Andre synes merkene er klumpete og ubehagelige å bruke, i tillegg til at de ikke passer øyeformen deres perfekt.

LES OGSÅ: Perfekt sminke på fem minutter

Eyelinermerkene koster 59 dollar (ca. 342 kroner) for en pakke med fire sett, så dette er neppe noe du kommer til å sverge til til hverdags.

Da kan du jo heller øve deg på å få til perfekt eyeliner hver gang.

Lær deg triksene, trinn for trinn:

Husk også at det er viktig å finne riktig type eyeliner. For den dramatisk Dior-looken, anbefales en god gelliner eller en flytende eyeliner.

LES OGSÅ: Slik velger du riktig type eyeliner

Elsker du alt som glitrer, kan du legge en glitterliner over eyelineren eller lime på små krystaller med vippelim.Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer