Stress

Du stresser mest kl 07.25

Skuldrene senker seg ikke når du er på vei ut døra etter en hektisk morgen.

Du er ikke mest stressa den siste timen på jobben, eller når kaoset råder rundt frokostbordet. Men klokka 07.25 når du kokepunktet, ifølge en engelsk undersøkelse.  Foto: Colourbox.com
Du er ikke mest stressa den siste timen på jobben, eller når kaoset råder rundt frokostbordet. Men klokka 07.25 når du kokepunktet, ifølge en engelsk undersøkelse. Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Morgenstund kan være stress i grunn. Særlig mandag morgen. Men det er ikke timene der du vekker barna, lager frokost, maser i barna maten eller krangler over tannpussen du stresser mest. Ei heller når du desperat må lete etter de savnede tingene barna skal ha med i skolesekken, eller når du krangler med vrange votter og annen artig bekledning.

Visste du at....... familieferie er mer stressende enn jobb?

Kl 07.25 skjer det

Ifølge Aftonbladet er det først når du er på vei til skole og jobb med ungene i bilen at du går i oppløsning. Eller klokka 08.25, som tidspunktet blir oversatt til i en engelsk undersøkelse bestilt av et dekkfirma.

LES OGSÅ: Vi blir faktisk gale av å leve

Sint uansett

Undersøkelsen viste at de allerede stressede mammaene nådde dagens kokepunkt allerede før de kom på jobben, og hele 42 prosent av dem hadde snerret til barna sine uansett om de hadde oppført seg eller ikke.

Så spørs det da, om det faktisk er mindre stressende for mamma på jobb. (Kanskje noe å tenke på for alle barn som slår seg vrang over cherroxen på vei ut døra.)

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer