Hud

Duften av Dior

Ikke gå glipp av Diors nye duft. Miss Dior Cherie.

Miss Dior Cherie (Foto: Dior)
Miss Dior Cherie (Foto: Dior) Vis mer
Publisert
Sist oppdatertNår de store motehusene lanserer sesongens parfyme er det alltid like spennende. Hvordan vil flakongen se ut? Vil duften passe akkurat deg? Vil den se lekker på baderomshyllen? Miss Dior Cherie er den siste fra Dior. Dette er ung couture som er tilegnet den nye Dior-generasjonen. Den unge, feminine og selvstendige kvinnen som er elegant uten å være kjedelig og frekk uten å være vulgær.


Miss Dior Cherie er klar og appetittvekkende og inneholder blant annet grønn mandarin, jordbærblader, fiol, rosa jasmin, karamellisert popkorn (!), jordbærsorbet, patchouli og musk.

Legg dessuten merke til den klassiske flakongen som er en fortolkning av Miss Dior-flasken fra 1947. En herlig forening av vintage og moderne design.

Serien inneholder deodorant, bodylotion, shower gel og lekre flakonger av duften. Priser fra 200 kroner for produkteneMiss Dior Cherie kommer til Norge i midten av april, men finnes allerede i utlandet.Miss Dior Cherie (Foto: Dior)
Miss Dior Cherie (Foto: Dior) Vis mer
Duften av Dior
Duften av Dior
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer