Date

Dump singellivet på 30 dager

Lei av å være alene? Sjekk de 10 beste tipsene for å finne deg en kjæreste som varer.

Foto: sjekkern
Foto: sjekkern Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Lei av å kaste ut snøret, for så å oppdage at du har fisket opp en dvask eller sleip en? Her er tipsene som skal sikre deg fiskelykke i havet av mannfolk.
 • Den ultimate flørteguiden
 • Januardater for fattigluser
 • Slik får du draget i andre runde
 • En mann på 30 dagerMyreah Moore, date-ekspert, kursholder og forfatter av flere bøker om emnet, har utviklet en strategi som sikrer deg lykke på mannefronten. Hun hevder at hvis du gjør hjemmeleksen din og entrer sjekkemarkedet med en liten slagplan i ermet, da vil du kunne finne deg en mann i løpet av 30 dager.

  1. Hvordan er drømmemannen din?

  Før du kan finne mannen i drømmene dine er det en fordel å finne ut hva slags mann som må til for å gjøre deg lykkelig. «Han skal være høy, mørk og snill» eliminerer ikke nok upassende menn rett og slett.

  2. Hva ønsker du deg av livet?

  En mann er ikke bare et lekkert tilbehør, men en du skal dele gleder og sorger med og kanskje stifte familie med en vakker dag. En viktig del av det å finne en mann handler om å bli bevisst egne mål og behov. Sett deg ned med penn og papir og ta deg tid til litt sjelegransking. Avslutt med å lage en liste over de egenskapene drømmemannen må ha, og de kravene du er villig til å jenke litt på.

  3. Hvordan oppfører du deg?

  Dersom din date-oppførsel ikke har fungert til nå, hvorfor tviholde på den? Går du rundt og tenker at du er for tynn, tykk eller for gammel drar du neppe mannfolk i fleng. Hvis du tror det bare finnes skallede menn med ølvommer og giftering der ute, da er det også dem du møter. Innstilling og utbytte er alfa og omega på sjekker'n. Kvitt deg derfor med negative tanker og aksepter at det å date er gøy. Indianerne pleier faktisk å skrive ned negative tanker for deretter å brenne dem. Dette ritualet gjør dem i stand til å starte på nytt, med bokstavelig talt blanke ark.

  4. Er du omgjengelig?

  Det er mange nok menn i verden, og det er bare de sjenerte som ikke innser det. Men du må selv gjøre noe for at du skal møte dem. Bare det å hilse på en ny person hver dag er et skritt i riktig retning. Så snart du føler deg komfortabel, øk til to og deretter tre. Det neste steget er småprat. Jo mer du holder deg bak muren din, jo vanskeligere er det for menn å se den virkelige deg. Og det er vel den virkelige deg du prøver å lodde ut?

  5. Er du klar?

  Klar, ferdig, sjekk ham opp. Nå gjelder det bare å komme i sjekkehumør. Spill yndlingsmusikken som får deg til å ville danse, ta et langt bad eller nyt et glass vin for «å roe nervene.» Si til deg selv at du kommer til å ha det gøy, uansett. Neste steg er å bestemme deg for en date-strategi. Ekspertrådet er å holde den første daten så avslappet så mulig, unngå derfor å legge den til en fredag eller lørdag kveld. Har dere det skikkelig gøy er det jo bare å avtale et nytt møte. På date nummer to derimot er det greit å ha litt mer tid sammen, for eksempel over en middag. Og ikke bekymre deg dersom han ikke ringer dagen etter for å be deg ut på date nummer to. Han sitter neppe og filosoferer over når han bør ringe, han har bare et liv utenom deg.Date nummer tre er nøkkelen, i følge dateguru Myreah Moore. Det er som regel på denne at man bestemmer seg for om man skal fortsette å treffes. Her pleier hjertet og magefølelsen ofte å tale for seg selv, men husk at det kan være potensial der selv om det ikke er fyrverkeri, stjerner og planeter første kvelden. Trendy sjekkestrategier:Alltid først ute med det siste? Sjekk om du følger med på date-trendene:

  6. Be bikkja om hjelp

  Den nyeste trenden i Los Angeles om dagen inkluderer håpefulle single og deres firbente venner. Konseptet kalles Skybark og er som en utendørs klubb for hunder og eierne deres. Konseptet ble først introdusert i Boston og New York hvor det ble tilbudt ved spesielle anledninger, men blir nå månedlig tiltak i Los Angeles.

  7. La moren din velge for deg

  Nettsjekking er ikke gått av moten ennå. Nettsamfunnene spretter opp som paddehatter en regnværsdag. Og for deg som fremdeles tror at dette er en siste utvei for desperate mødre, vent å se hvem som ler sist og best.Det store utvalget sjekkesteder på nett har fått folk til å legge hjernen i bløt for å komme opp med nye konsepter. Visste du for eksempel at moren din kan finne en partner til deg på MatchmakingMoms.com, din ekskjæreste kan bli kvitt deg ved å legge deg ut på greatboyfriends.com eller at du kan bestille en ektemann på postordre via MailOrderHusbands.net?
 • Drømmeprins på postordre
 • Klikker seg rett til køys
 • Lettere å få napp på nett
 • 8. Finn drømmeprinsen på jobben

  - Dagens arbeidsplass er rene sjekkestedet, sier Janet Lever, professor i sosiologi ved California State University, Los Angeles. Professoren har studert menneskelig seksualitet i mer enn 25 år. Bare husk at flørting som oftest er uakseptabelt på jobben, selv om enhver arbeidsplass har sine uskrevne regler. På arbeidsplassen der sjefen starter møtet med en grovis er det logisk nok mer fritt fram, så lenge du er diskret. Ofte er sonen rundt kaffemaskinen, vannkjøleren, i røykekroken ute eller kantinen naturlige flørtesoner.
 • Jobbforhold varer lenger
 • 9. Velg deg en nerd

  Kjendiser som skuespiller og trendikon Chloe Sevigny har skjønt det. Nerdegutter er hett i år, viser studier ved universitetet UCLA. – Kvinner er interessert i menn som er nysgjerrig på livet og nysgjerrige på dem, sier Carrie Sloan, redaktør for kvinnemagasinet Tango. Sloan ble nysgjerrig på den nye trenden og oppsøkte en rekke vitenskapelige møtesteder og pratet med kvinner for å finne ut hvorfor nerder er blitt de nye poppis-guttene..
 • Slik takler du nerden
 • 10. Våg å være desperat

  Det er ikke lenger så tabu å være «desperat». Å ty til reality-tv er nesten blitt mainstream og i disse er det til og med ekteskap som er den drivende motivasjonen til tider. Hvorfor ikke starte et resirkuleringsprogram (av menn)? Arranger et «menn til overs-party». Be alle jentene du har invitert om å ta med seg litt å bite i og et mannebein. Det trenger ikke å være en lørdagskveld type ting, gjør det til en uformell samling hvilken ukedag som helst.
 • Så primitive er vi på sjekker'n
 • LES OGSÅ:
 • Slik fanger du ham
 • Lær deg å elske ham
 • Slik skal en bra mann være
 • Slik vil han ha deg
 • 11 ting han ikke forteller deg
 • Så primitive er vi på sjekker'n
 • Avslør forføreren
 • Avvis ham med kvinnelist
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer