Samliv

Durex selger Cox-vibratorer

Nå skal Durex selge vibratorer utviklet av Tracey Cox.

Mer moro med mannen - eller uten.
Mer moro med mannen - eller uten. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert


Alle kjenner navnet Durex fra kondomindustrien. Nå kaster beskyttelsesprodusenten seg på leketøybølgen og starter nettbutikk med salg av sexhjelpemidler utviklet av blant andre Tracey Cox.

Det er SSI Healtcare som produserer Durex-kondomer, og samme selskap står også bak den nye nettbutikken. Med vekt på seksuell helse og feminint design tilbyr de tre ulike vibratortyper kun for salg gjennom Durex' nettbutikk. Vibratorene er utviklet i samarbeid mellom den verdenskjente sex-eksperten Tracey Cox og Alan Riely, professor i sexologi ved University of Central Lancashire i Preston.

- Durex går inn på et nytt marked ved å tilby produkter som skal forbedre folks seksualliv, heter det i en pressemelding.

Vibratorserien har fått navnet Play, og kommer i tre ulike utforminger; Dream, Inspiration og Fantasy. Alle er ergonomisk designet for å kunne benyttes alene eller sammen med partner, hevder Durex.

Siden Durex også vil sette fokus på seksuell helse, planlegger de å la legen og sexologen Haakon Aars være tilgjengelig for spørsmål vedrørende sex og samliv på butikkens nettsider.


LES OGSÅ:
 • Spis deg til et bedre sexliv

 • Tracey Cox har vært med på å utvikle de nye vibratorene som nå skal selges av Durex i Norge. (Foto fra Cox' hjemmeside: John Davis)
  Tracey Cox har vært med på å utvikle de nye vibratorene som nå skal selges av Durex i Norge. (Foto fra Cox' hjemmeside: John Davis) Vis mer
  Play Inspiration er en av de nye vibratorene som Durex mener at vil gi folket et bedre sexliv.
  Play Inspiration er en av de nye vibratorene som Durex mener at vil gi folket et bedre sexliv. Vis mer
  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer