Kk Kropp

Ekspertene som får deg i form

Nye KK kropp, som er i salg fra 6. november, byr deg som leser KK på to helt nye eksperter. Du får glede av Monica og Ina også på kk.no.

Ekspertene som får deg i form
Publisert
Sist oppdatert
KK har allerede et omfattende panel av eksperter som daglig hjelper KKs lesere med spørsmål om trening, kosthold, sex, psykologi, karriere & personlig økonomi og skjønnhet. Med spesialbladet KK kropp kommer nå to nye eksperter med på laget; treningsekspert Monica Klungland Torstveit og kostholdsekspert Ina Garthe. Sammen skal de hjelpe KK kropps lesere frem til en livsstil som får frem det beste i deg.

- Jeg kan hjelpe folk å styre i jungelen av myter om kosthold og trening. Mange kunne fått mye mer ut av treningen dersom de spiste riktig i forhold til økten, sier Ina Garthe. Hun er utdannet idrettsfysiolog og har hovedfag i vektregulering, og jobber i ernæringsavdelingen ved Olympiatoppen.

Ina råderdeg blant annet til å være påpasselig med å spise rett etter trening, for å få kroppen i balanse. Og det trenger ikke være kjedelige klikaker - smoothies er supert etter trening, mener Ina.

 • Møt Ina Garthe
 • Les Inas 5 beste kostholdsråd

 • - Jeg tror jeg kan hjelpe folk med å ta tak i det som ser ut til å være barrierene for varig trening og fysisk aktivitet. Jeg vil gi råd om trening som forebygger sykdom, hvordan man forbedrer sine egne prestasjoner og hvordan man får en bedre kroppssammensetning, sier treningsekspert Monica Klungland Torstveit. Hun har doktorgrad og jobber som førsteamanuensis i fitness ved Norges Idrettshøgskole.

  Monica mener blant annet at det er mer ideellt å trene sammen med andre enn alene. Det gjør det lettere å forbli aktiv, mener Monica.

 • Møt Monica Klungland Torstveit
 • Les Monicas 5 beste råd

 • De to nye ekspertene vil du møte i hvert nummer av KK kropp, som nå kommer ut 6 ganger i året. Har du spørsmål til Monica eller Ina, kan du sende disse på e-post til kropp@kk.no.

  Vil du abonnere på KK kropp, kan du sende e-post til abo.kk@afj.no.

  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer