Livsstil

- Elsk kroppen din, med valker og alt!

Sjekk hva Taryn (35) gjorde for å få verdens oppmerksomhet rundt kroppshysteriet.

VÆR FORNØYD MED DEG SELV: Taryn Brumfitt trente beinhardt for å delta i en bodybuilding-konkurranse kort tid etter at hun hadde født. Hun fant imidlertid ut at det ikke var verdt alt hun måtte ofre - spesielt i forhold til familien, og bestemte seg for å være fornøyd med seg selv.  Foto: Andre Agnew/Privat
VÆR FORNØYD MED DEG SELV: Taryn Brumfitt trente beinhardt for å delta i en bodybuilding-konkurranse kort tid etter at hun hadde født. Hun fant imidlertid ut at det ikke var verdt alt hun måtte ofre - spesielt i forhold til familien, og bestemte seg for å være fornøyd med seg selv. Foto: Andre Agnew/Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Visste du at 60 prosent av kvinner slanker seg for å få bedre selvtillit?

Ikke nok med det - en tidligere undersøkelse har vist at svært mange kvinner tenker mer på hva de spiser, enn de tenker på sex og forholdet sitt.

Kropp og utseende er blitt en besettelse, og mens selvtilliten til kvinner over hele verden blir lavere, øker ventelistene på klinikkene for kosmetisk kirurgi.

Nå som sommeren er rett rundt hjørnet, er det bikinikroppen som gjelder.

Med en verden full av botox, bukplastikk og trenddietter, er det heldigvis mange som kjemper for naturlige kvinner, og kjemper for at vi skal være fornøyd med den vi er.

En av dem er australske Taryn Brumfitt.

LES OGSÅ: Har dere sluttet å ha sex?

Elsk kroppen din som den er!

Tarynn Brumfitt (35) er grunnlegger av «The Body Image Movement» (sjekk ut nettsiden), en bevegelse hun har startet for å få kvinner til å ELSKE kroppen sin som den er.

- Det er viktig å holde riktig perspektiv. Ja, du har sikkert noen cellulitter eller strekkmerker, og kroppen ser kanskje ikke ut som den en gang gjorde, men hvem bryr seg?, sier hun til KK.no.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer