Hårfarge

Emma Stone har hårfargen alle vil ha

Men klarer du å gjette hvilken av disse to fargene det er?

RØDT ELLER BLONDT: Damene i LA elsker Emma Stones røde lokker, forteller kjendisfrisøren som jobber med blant andre Drew Barrymore. Foto: All Over Press
RØDT ELLER BLONDT: Damene i LA elsker Emma Stones røde lokker, forteller kjendisfrisøren som jobber med blant andre Drew Barrymore. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Hollywoodstjerne Emma Stone (24) ble nylig kåret til verdens best kledde kvinne, men det er altså hårfargen hennes kjendiskvinnene i LA helst vil ha.

I det siste har vi sett skuespilleren med blonde lokker, og man skulle kanskje tro dette var den mest ettertraktede hårfargen. Slik er det altså ikke!

Ifølge InStyle.com er det nemlig den røde hårfargen kvinner flest ønsker seg.

LES OGSÅ: Bli lekker med lugg

Stem her!

Hvilken hårfarge liker du best på Emma Stone?Rødt
 
404 (65%)
Blondt
 
124 (20%)
Jeg liker begge
 
93 (15%)
Usikker
 
3 (0%)

– Kler de fleste

InStyle har snakket med kjendisenes fargespesialist, Tracey Cunningham, som fortalte at den røde fargen er blant de mest etterspurte i hennes salong - Mèche Salon, i LA.

– Denne looken passer til nesten alle hudtoner, sier Cunningham.

Om du vurderer å bli rødtopp bør du ta hensyn til undertonene i huden din før du velger hårfarge. Varme hudtoner som den Emma Stone har kler kanelaktige eller kastanjebrune rødfarger.

Har du en kaldere hudtone, kan du heller prøve en rødfarge med hint av aske eller blått i seg, foreslår InStyle.

Se flere bilder av Emma Stone med rødt hår nedenfor:


LES OGSÅ: Emmas supertriks for huden koster 20 kroner

Krever pleie

Rødt hår er kjent som den vanskeligste hårfargen å vedlikeholde, da den fort blir blass og mister intensiteten.

Det er også ekstra tydelig med ettervekst om du ikke har rødt hår fra naturens side. Og i motsetning til om du farger håret blondt, er ikke denne etterveksten noe å trakte etter. Ombre-looken funker bare ikke like bra med rødt hår – det er i alle fall vanskeligere å få pent. Sørg derfor for å etterfarge håret jevnlig for å holde det pent.

Husk at du alltid bør bruke sjampo, balsam og kur spesielt for farget hår når du foretar en dramatisk fargeendring.

For at fargen skal holde seg pen lengst mulig, kan du prøve å vaske håret sjeldnere, bruke så kaldt vann som mulig og friske opp med en fargegloss når det trengs.

LES OGSÅ: Årets beste kjendisfrisyrer

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer