Catwalk

En duft av fashion

Når designerduoen Viktor & Rolf kommer med noe nytt, blir det spektakulært. Nå vil de også bestemme hvordan du skal lukte.

En duft av fashion
Publisert
Sist oppdatert
Designerduoen fra Nederland vet hvordan man skal kombinere det spektakulære og det elegante. Viktor & Rolf som merkenavn er satt sammen av navnene deres Viktor (Horsting) & Rolf (Snoeren), Sammen fungerer de som en tohodet ørn, med mye fantasi og kreativitet. I løpet av de siste ti årene har de kombinert de androgyne og det hyperfeminine og oppnådd unike resultater. Disse gutta har rett og slett endret reglene for luksus og skjønnhet. Hvorfor? Se for deg dette:Sesongens kolleksjon er oppned! Viktor & Rolf viste nydelige ballkjoler som modellene rett og slett brukte oppned på catwalken. Akkompagnert av Diana Ross-låten Upside Down, ble det både oppsiktsvekkende og ikke minst morsomt. Designerduoen er verdenskjent for sine moteshow som har topp kredibilitet blant alle fashionistas. Ett år gikk alle modellenemed motorsykkelhjelmer og høstens kolleksjon viser gjennomgående maskerte modeller til mørke antrekk.
 • Klikk her og se stor billedspesial fra Viktor & Rolf-catwalken i Paris.
 • Synes du dette blir for teatralsk, er det en trøst at vårkolleksjonen er mye mer normal. Det er svarte, korte silkekjoler og pudderfargede antrekk med sløyfer som et absolutt must. Stilen er ultrafeminin. Selv sier Viktor & Rolf at ”Fashion is running out of time. We are going to fast”. I mars kommer også Viktor & Rolf-parfymen til Norge. Duften heter Flowerbomb, og flasken er satt sammen som et kaleidoskop av blomster i bevegelse. Duften inneholder sambac-jasmin, centfolia-rose, catley-orkidé og kalabrisk bergamott. Du finner også bodylotion, dusjgelé og parfymert deospray i duftserien. Pris: Fra kr 400.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer