Kesam, egg, kardemomme, knekkebrød, banan, sitron, havregryn eller kanskje poteter – vi har alle et par ingredienser vi er avhengig av for at matlagingen skal gå som smurt, men hvordan er det med matbloggerne?
KK.no har spurt noen av Norges mest populære matbloggere hvilke ingredienser de er helt avhengige av å ha når de står på kjøkkenet.
LES OGSÅ: Redskapene matbloggerne elsker
Viktig å ha gode basisvarer
Marit Røttingsnes Westlie, som har bloggen Fru Timian, forteller til KK.no at hun er helt avhengig av å ha gode råvarer for hånd når hun skal lage mat.
- Er det noe jeg må ha i kjøleskapet så er det løk, gulrøtter, poteter, ordentlig smør, gresk yoghurt og melk. I skap og skuffer er det et must å ha hermetiske bønner, kikerter og tomater i alle varianter – hele, moste og knust, da det kan fikse enhver middag.
- Jeg er med andre ord avhengig av ganske mange ting, men en fellesnevner for dem er at det er basisvarer som holder seg over lengre tid. Jeg er en fryktelig dårlig planlegger, og klarer for eksempel ikke planlegge fra dag til dag hva vi skal ha til middag. Det jeg derimot er god på, er å ha et godt utvalg basisvarer i kjøleskapet og kjøkkenskapene slik at jeg kan redde meg inn når det trengs.
Les artikkelen gratis
Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger