Nettshopping

Endelig har Vita nettbutikk

Få skjønnhetsfavorittene rett i postkassa.

FAKSIMILE: Vita.no har nå lagt ut sine mest solgte produkter for salg på nett.
FAKSIMILE: Vita.no har nå lagt ut sine mest solgte produkter for salg på nett. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
De har 117 butikker over hele landet, og er ifølge hjemmesidene sine Norges største kjede innen personlig pleie. Nå har Vita også lansert nettbutikk, så du kan klikke dine skjønnhetsfavoritter rett hjem mens du sitter i sofaen.

Populære produkter

Nettbutikken kommer ikke til å inneholde alle varene du finner i de fysiske butikkene, men skal tilby et sortiment av de mest solgte produktene i kjedens butikker.

LES OGSÅ: Nå kan du bestille disse på nett

Under kategoriene sminke, ansikt, hår, kropp, duft, helsekost og tilbehør, får du med andre ord se de produktene det selges mest av i butikk, og kan klikke disse hjem.

Rett i postkassa

Leveringstiden skal være tre til seks dager, lover Vitas hjemmeside (ekstern lenke), og du betaler kroner 49 for frakt. Ved bestillinger for over kroner 499, får du frakten gratis.

Siden pakkene sendes som brev, kommer de rett i postkassa. Er pakken av høy verdi eller stort volum, må den likevel sendes som post, noe som betyr at du må hente den på postkontoret.

LES OGSÅ: Her kan du spare tusenvis av kroner

– Av hensyn til helse og sikkerhet kan du dessverre ikke returnere varene du har bestilt. Ved mangler på produktene gjelder forbrukerkjøpsloven, heter det på hjemmesidene.


Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer