Kim Kardashian

Er busken på vei «ut» igjen?

Ukens mest omtalte kjendiskvinne - Kim Kardashian (34) kan kanskje bidra til det...

ER BUSKEN UT?: Tidligere i år var busken in, men nå kan det se ut som om den nok en gang er på vei ut igjen. I alle fall hvis Kim Kardashian er en trendsetter.  Foto: (c) Pulse/Corbis/All Over Press
ER BUSKEN UT?: Tidligere i år var busken in, men nå kan det se ut som om den nok en gang er på vei ut igjen. I alle fall hvis Kim Kardashian er en trendsetter. Foto: (c) Pulse/Corbis/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Håret «der nede» (også kjent som busken på oss kvinner) er både elsket og hatet, og mens noen liker å holde stilen naturlig rundt underlivet, er det andre som ikke kan få fjernet alt håret fort nok.

Etter mange år med mye omtale av brazilian waxing og lite kjønnshår, har det de siste årene sett ut til at busken og den mer naturlige stilen var på vei tilbake i trendbildet (om man kan kalle det det). 

«Bar» Kim Kardashian

Men én hendelse denne uken kan komme til å endre på akkurat dette. Og ja, det dreier som intet annet enn Kim Kardashians (34) poseringer for magasinet Paper, som hadde som mål å «break the internet». 

BREAK THE INTERNET: Paper hadde som mål å knuse nettet med sine Kim Kardashian-bilder.  Foto: Faksimile Paper magazine
BREAK THE INTERNET: Paper hadde som mål å knuse nettet med sine Kim Kardashian-bilder. Foto: Faksimile Paper magazine Vis mer

Den formfulle 34-åringen fikk rett og slett nettet til å koke, da bladet la ut bilder som viste henne bakfra, avkledd, i et champagneglass. 

Men sjokket stoppet ikke der, for dagen etter valgte de å gå hardere til verks og publiserte et bilde av ettbarnsmoren splitte naken forfra (se bildet her!)

Som du kan se på bildet har skjønnheten droppet busken og gått for et helt barbert underliv.

Det er en kjent sak at Kardashian er en av verdens mest kjente personer,og en stor trendsetter blant unge i dag. Og det får oss til å lure; vil Kims nakenbilder bringe brazilian-trenden tilbake?

LES OGSÅ: Her begikk Kim Kardashian en motetabbe

Tror ikke kvinner vil la seg påvirke

Maria K. Ebbestad, som er nettredaktør og presseansvarlig i Kondomeriet, forteller til KK.no at hun ikke tror bildene av Kim Kardashians underliv vil påvirke hvorvidt kvinner velger å barbere seg  helteller ikke.

INN MED BUSK IGJEN:  Den amerikanske kleskjeden American Apparel brukte en modell med gjennomsiktig truse og synlige kjønnshår i en kampanje i 2011.  Foto: American Apparel
INN MED BUSK IGJEN: Den amerikanske kleskjeden American Apparel brukte en modell med gjennomsiktig truse og synlige kjønnshår i en kampanje i 2011. Foto: American Apparel Vis mer

- Jeg tror absolutt at mange ser opp til vakre kvinner som Kim Kardashian både når det gjelder klær, frisyrer, sminke og kropp.

- Når det er sagt tror jeg at det å være glattbarbert aldri har vært helt ute av motebildet - dette til tross for at  det i sommer ble varslet at 70-tallsmoten om å la det gro var tilbake. 

- Det er nok fortsatt slik at de aller fleste kvinner friserer, trimmer eller vokser hårvekst i underlivet for å se mer innbydende ut og føle seg bedre, sier hun.

Så du tror ikke kvinner vil gå drastisk til verks og la seg påvirke av Kardashian-bildene? 

- Det er klart at mange lar seg påvirke av trender, men jeg tror likevel ikke at alle hadde lått håret gro om hun stilte opp med hårvekst istedet. For det glattbarberte trenden er fortsatt sterkest uavhengig om Kim Kardashian eller andre kjendiser viser det frem.

LES OGSÅ: Slik vil gutta at det skal se ut «der nede»

GLATTBARBERT: Ifølge eksperten har det å være glattbarbert aldri vært helt ute av motebildet.
GLATTBARBERT: Ifølge eksperten har det å være glattbarbert aldri vært helt ute av motebildet. Vis mer

Vi vil ha det «rent og pent» der nede

Janet Beitnes, som er Daglig Leder hos REN Wax Bar i Oslo, tror i likhet med Ebbestad at bildene av Kim Kardashian ikke vil føre til noen stor forandring, da de fleste kvinner steller seg allerede ganske grundig nedentil.

Hvordan foretrekker du å se ut der nede? (Avsluttet)

-Vi har ikke merket noen stor forandring på folks frisyrevalg nedentil de siste par årene, så generelt vil nok disse bildene trolig bare forsterke trenden med at det skal se «rent og pent» ut der nede.

- Det å gå fra å være glattbarbert til full busk til glattbarbert igjen er ikke en trend folk flest slenger seg på i full fart. 

- Folk flest «friserer» intimområdet på en eller annen måte så det ser renslig ut, og dette er nok en trend som er mer dominerende enn valg av frisyre, sier hun.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer