Kim Kardashian

Er busken på vei «ut» igjen?

Ukens mest omtalte kjendiskvinne - Kim Kardashian (34) kan kanskje bidra til det...

ER BUSKEN UT?: Tidligere i år var busken in, men nå kan det se ut som om den nok en gang er på vei ut igjen. I alle fall hvis Kim Kardashian er en trendsetter.  Foto: (c) Pulse/Corbis/All Over Press
ER BUSKEN UT?: Tidligere i år var busken in, men nå kan det se ut som om den nok en gang er på vei ut igjen. I alle fall hvis Kim Kardashian er en trendsetter. Foto: (c) Pulse/Corbis/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Håret «der nede» (også kjent som busken på oss kvinner) er både elsket og hatet, og mens noen liker å holde stilen naturlig rundt underlivet, er det andre som ikke kan få fjernet alt håret fort nok.

Etter mange år med mye omtale av brazilian waxing og lite kjønnshår, har det de siste årene sett ut til at busken og den mer naturlige stilen var på vei tilbake i trendbildet (om man kan kalle det det). 

«Bar» Kim Kardashian

Men én hendelse denne uken kan komme til å endre på akkurat dette. Og ja, det dreier som intet annet enn Kim Kardashians (34) poseringer for magasinet Paper, som hadde som mål å «break the internet». 

Den formfulle 34-åringen fikk rett og slett nettet til å koke, da bladet la ut bilder som viste henne bakfra, avkledd, i et champagneglass. 

Men sjokket stoppet ikke der, for dagen etter valgte de å gå hardere til verks og publiserte et bilde av ettbarnsmoren splitte naken forfra (se bildet her!)

Som du kan se på bildet har skjønnheten droppet busken og gått for et helt barbert underliv.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer