<strong>VI SIER BARE WOW:</strong> Freida Pinto som Audrey Hepburn og Claudia Schiffer som Brigitte Bardot. Foto: Vincent Peters
VI SIER BARE WOW: Freida Pinto som Audrey Hepburn og Claudia Schiffer som Brigitte Bardot. Foto: Vincent Peters Vis mer

Frisyrer

Er det tidenes vakreste frisyrer?

Med hårspray, hårruller og en klype tålmodighet kan du faktisk få dem du også.

Publisert
Sist oppdatert
Vi har noen udødelige filmstjerner som har satt sitt preg på motebildet gjennom historien. Brigitte Bardot, Audrey Hepburn og Rita Hayworth er skuespillere som stadig blir brukt som eksempler når vi skal forklare en stil. Sistnevnte er blant annet vår tids Dita von Teese sin største inspirasjon. Når den legendariske hårsprayen Elnett fra L'Oréal Paris fyller 50 år i år, og i den forbindelse hyller de filmstjernene med noen av dagens største modeller.

LES OGSÅ: Tidenes fineste Oscar-frisyrer


Forandret frisyrene for godt


Før Elnett-sprayen, som også blir kalt den gylne gudinne, kom i 1960 var frisyrer preget av de eksisterende hårproduktene som lakk og pomade som ga stive og unaturlige frisyrer. Elnett har blitt en egen institusjon og er fortsatt en favoritt blant både personlige forbrukere og profesjonelle hårstylister. Med den nye sprayen kunne man lage tilby både hold og fleksibilitet i frisyrene.

La deg inspirere av de vakre bildene basert på tidenes moteikoner

Vårens hårmote


Fleksibilitet er et godt stikkord til vårens hårtrender. Håret skal være naturlig, men gjerne oppsatt og med fletter. Frisyrene som gjelder nå er nemlig avslappede, kule og enkle. Oppsatsene er rene, klassiske og uten avanserte finesser. Til fest er retro-knuter mest trendy. Til hverdags er det utslått hår som gjelder.

LES OGSÅ: Finn frisyren som passer for deg

Avslutt med tørrspray

Unngå å ødelegge frisyren med våte flekker av spray når du er ferdig. For å få bedre hold, bør du spraye godt over med en tørrspray. Forskjellen på våt- og tørrspray er at våtspray pumper du ut og det kommer små dusj og spray som du tar på bestemte områder hvor du ønsker hold. En tørrspray bruker du for å fiksere en hel frisyre og sprayen kommer ut i en konstant strøm til du slipper opp fingeren. Med tørr spray slipper du å engste deg for at hårstrukturen du har jobbet for å få fram vil endre seg igjen av våte dråper.Vi kårer lesernes favoritt

Hvilken frisyre er din favoritt?

Laetitia Casta som Rita Hayworth i Gilda
 
401 (36%)
Freida Pinto som Audrey Hepburn i Breakfast at Tiffany's, løst hår
 
307 (27%)
Claudia Schiffer som Brigitte Bardot i Le Mépris, oppsatt hår
 
208 (19%)
Claudia Schiffer som Brigitte Bardot i Le Mépris, utslått hår
 
77 (7%)
Freida Pinto som Audrey Hepburn i Breakfast at Tiffany's, oppsatt hår
 
72 (6%)
Diane Kruger som Eva Marie Saint i Hitchcock-filmen North by Northwest, med bølger
 
27 (2%)
Diane Kruger som Eva Marie Saint i North by Northwest, med oppsatt hår
 
25 (2%)
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer