Gwyneth Paltrow

Er det verdens verste diett?

Slik slanker Gwyneth Paltrow bort feriefettet.

GODT NYTTÅR: Gwyneth Paltrows nyttårsdiett er langt i fra human. Foto: All Over Press
GODT NYTTÅR: Gwyneth Paltrows nyttårsdiett er langt i fra human. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
I likhet med mange andre ble ikke jula til Gwyneth Paltrow (36) like sporty som den i teorien burde ha vært. Det er fort gjort å havne i kosemodus, men forventningene stiger jo litt når du tilfeldigvis har den samme personlige treneren som Madonna - slik som i Gwyneths tilfelle.

Farvel feriekilo!

Men nå blir det andre boller. Ifølge Telegraph er Gwyneth allerede i full sving med sitt nye, bedre og sunnere liv. Gwyneth er ikke alene om å kjempe mot vekta - klikk her for å se hva stjernene gjør for å holde formen.Mens andre har som mål å trene mer, spise litt sunnere eller slutte å røyke, overgår Gwyneth de fleste. I disse dager er hun på en streng detox-diett, slik at hun kan ta av seg et par «feriekilo».

Sjekk den lange nei-listen

Det kan tyde på at sunnhetsregimet til superstjernen har tatt fullstendig av. Nå har hun vinket farvel til alkohol, sukker, koffein og kullsyreholdige drikker. Men det stopper ikke der!Paltrow nekter nemlig å spise mat som inneholder:melkeprodukter, gluten, kjøtt, skalldyr, ferdigmat, fettrike nøtter, poteter og diverse grønnsaker. Hvor lenge denne dietten skal vare vites foreløpig ikke, men vil ville i hvert fall tenkt oss om to ganger før vi hadde inviterer Gwyneth Paltrow ut på middag...
 • Derfor bør du droppe detoxen
 • Sunn i full fart
 • 8 råd som fjerner juleflesket
 • Derfor bør du aldri slanke deg
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer