Elektrolyse

Er dette årets oppfinnelse?

Ny hjemmebehandling kan fjerne uønsket kroppshår for alltid.

Dette apparatet skal ifølge produsenten kunne gjøre deg helt hårfri. Foto: Elkjøp
Dette apparatet skal ifølge produsenten kunne gjøre deg helt hårfri. Foto: Elkjøp Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Fjerning av uønsket kroppshår kan være et sant mareritt.

Hvilken kvinne har vel ikke kuttet leggene til blods med barbérhøvelen, eller sammenbitt pint seg gjennom en opprivende voksbehandling?

Hvis egenreklamen fra produsenten av Silk'n SensEpil stemmer kan slike lidelseshistorier være en saga blott.

Vi siterer fra pressemeldingen:
«Silk'n SensEpil er det nyeste hårfjerningssystemet for hjemmebruk på markedet. Det er også det første skjønnhetsproduktet for hjemmemarkedet som bruker lysbasert teknologi med en intensitet som kan sammenlignes med profesjonelle laserbehandlinger».

 • 9 av 10 kvinner tar skrittet

 • Smertefritt

  Etter noen få gangers bruk skal du ifølge produsenten kunne bli permanent hårfri med dette apparatet. Og det er fullstendig smertefritt.

  Du skal bare føre den lille strykjernlignende innretningen over huden, og lysglimtene den avgir skal ødelegge hårrøttene.

  Fra pressemeldingen:
  «Teknologien bak ligner på den profesjonelle hårfjerningsmetoden IPL som ofte blir brukt i skjønnhetssalonger. SensEpil-enheten er utstyrt med sikkerhetsfunksjoner som innebygd hudfargesensor og en aplikatortupp som forhindrer at apparatet aktiveres om det ikke er i full kontakt med hud».

  Apparatet koster hele 3999 kroner, men om effekten er lik den du får i salonger kan det være en god investering. Det selges kun hos Elkjøp.

 • ABC i brasiliansk voksing

 • - Vil bli populært

  - Vi er sikre på at dette kommer til å bli et populært produkt, spesielt nå på sommeren da interessen for denne typen produkter øker, sier Christin Sehlmann i Elkjøp Nordic AS.

  Produsenten har gjennomført en en klinisk randomisert blindstudie av effekten av Silk'n SensEpil. Den ble gjennomført på tre ulike steder i USA samt i Israel, på totalt 110 deltakere.

  Slik ble resultatene:
 • Et år etter endt behandling viste testpersonene i gjennomsnitt 74 prosent reduksjon av hårvekst på underarmene, mens de hadde redusert hårveksten med gjennomsnittlig 79 prosent på beina.
 • For armhulen og bikinilinjen viste studien en reduksjon i hårvekst på 65 prosent respektive 69 prosent.

 • Vi tester produktet

  KK.no skal teste Silk'n SensEpil, men siden behandlingen skal gjentas flere ganger tar det litt tid før resultatet er klart.

  Vi kommer tilbake med en ny artikkel om hvordan det gikk.

  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer