Hårtrend

Er dette århundrets verste hårtrend?

Rihannas halvbarberte manke er kåret til 2000-tallets verste. Er du enig?

ÅRHUNDRETS VERSTE: Britene er ikke imponert av Rihannas valg om å barbere bort den ene siden, men beholde resten av håret langt. Hele 20 prosent av stemmene fikk hun i en spørreundersøkelse. Foto: All Over Press
ÅRHUNDRETS VERSTE: Britene er ikke imponert av Rihannas valg om å barbere bort den ene siden, men beholde resten av håret langt. Hele 20 prosent av stemmene fikk hun i en spørreundersøkelse. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Ikke alle kan havne på topp når det gjelder årets beste kjendisfrisyrer, i alle fall ikke hvert år. Når du skifter frisyre så ofte som Rihanna, du rett og slett bomme fra tid til annen.

Kanskje har du selv kikket gjennom gamle bilder og tenkt «Hva i all verdens land og rike tenkte jeg der? Hvordan kunne frisøren min la meg gjøre dette?»

Grazia Daily spør om det er Christina Aguileras rastafletter eller Rihannas undercut som er århundrets verste hårtrend. Eller er det kanskje en helt annen trend som bør toppe den ikke altfor artige frisyretabbe-lista?

LES OGSÅ: Slik fikser du trendfrisyren

Spurte folket

En spørreundersøkelse gjennomført av hårpleieleverandøren Fabriah.com, som spurte 1000 britiske personer om å si hvilken hårtrend de synes har vært aller verst de siste 13 årene.

Den store vinneren – eller kanskje vi bør kalle det taperen – er nettopp Rihannas undercut, som fikk 20 prosent av stemmene.

Stem her!

POPULÆR HÅRTREND: Det er ikke bare Rihanna som har hatt den barberte sveisen. Popstjernen Cassie, tidligere popstjerne Kerry Katona, modell Alice Dellal og sangerinne Ellie Goulding har også hatt den halvbarberte frisyren.  Foto: All Over Press
POPULÆR HÅRTREND: Det er ikke bare Rihanna som har hatt den barberte sveisen. Popstjernen Cassie, tidligere popstjerne Kerry Katona, modell Alice Dellal og sangerinne Ellie Goulding har også hatt den halvbarberte frisyren. Foto: All Over Press Vis mer

Hvilken av disse hårtrendene er århundrets verste?Rihannas versjon av den såkalte Skrillex-trenden – oppkalt etter DJ Skrillex og bestående av én barbert side og resten langt hår – slo både Beckhams cornrows og Kelly Osbournes hanekam.

Superstjerna fra Barbados er selvsagt ikke alene om å ha hoppet på trenden. Ingen trend uten horder av følgere, må vite. Kanskje har du selv latt deg inspirere? Og angret? Eller er du fortsatt fan av den ene barberte siden?

Andre stjerner som har hatt akkurat denne sveisen er blant annet popstjernen Cassie, tidligere popstjerne Kerry Katona, modell Alice Dellal og sangerinne Ellie Goulding.

Stem på det du synes er århundrets verste trende til høyre!

LES OGSÅ: Våkner du med flokete hår?

Christina Aguilera
 
337 (25%)
Nicky Minaj
 
324 (24%)
Scarlett Johansson
 
262 (19%)
Rihanna
 
183 (13%)
Justin Timerlake
 
81 (6%)
Russel Brand
 
57 (4%)
Simon Cowell
 
45 (3%)
Kelly Osbourne
 
41 (3%)
David Beckham
 
18 (1%)
Cristiano Ronaldo
 
13 (1%)
IKKE BRA: Kelly Osbourne, Scarlett Johansson og Christina Aguilera. Foto: All Over Press
IKKE BRA: Kelly Osbourne, Scarlett Johansson og Christina Aguilera. Foto: All Over Press Vis mer
MANNLIGE VERSTINGER: Simon Cowel, Justin Timerlake, David Beckham og Russel Brand.  Foto: All Over Press
MANNLIGE VERSTINGER: Simon Cowel, Justin Timerlake, David Beckham og Russel Brand. Foto: All Over Press Vis mer
GJENNOMGÅENDE ILLE: Nicky Minaj, Nicky Minaj og - vel, Nicky Minaj. Foto: All Over Press
GJENNOMGÅENDE ILLE: Nicky Minaj, Nicky Minaj og - vel, Nicky Minaj. Foto: All Over Press Vis mer

Andre dårlige hårtrender

Blant de andre som havnet på listen, finner vi Kelly Osbournes hanekam (14 prosent), Christina Aguileras rastafletter (7 prosent) og selveste Scarlett Johansson (16 prosent), som i en kort periode hadde det vi best kan beskrive som en hockeysveis.

(Saken fortsetter under bildet.)


Heller ikke mannfolka slipper unna, og firkantfrisyren til Simon Cowell (2 prosent) får (velfortjent) tyn. Det samme gjør cornrowflettene til David Beckham (19 prosent), de bleika krøllene til Justin Timberlake (6 prosent), Cristiano Ronaldos klissete look (12 prosent) og Russel Brands lange lokker (3 prosent).

(Saken fortsetter under bildet.)


Tilbake til damene er det én person som får være med på lista på helt generelt grunnlag. Nicky Minaj (1 prosent) havner nemlig på lista uansett hvilken av hennes mangfoldige frisyrer vi snakker om.

(Saken fortsetter under bildet.)


Husk å avgi din stemme oppe til høyre, så får vi se om Norge er enig med Storbritannia om denne dommen.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer