Hår

Er dette en ny blondinetrend?

Mange lyshårende får grønntoner i håret. Men Lauren Conrad er blant de få som gjør det med vilje.

NY TREND? Lauren Conrad er sjelden eksperimentell på hårfronten, så disse grønne stripene overrasket mange.  Foto: All Over Press
NY TREND? Lauren Conrad er sjelden eksperimentell på hårfronten, så disse grønne stripene overrasket mange. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Er du blondine, det være seg fra naturens side eller ved litt hjelp fra frisøren, har du muligens vært redd for å få grønnskjær i håret før.

Mange frykter grønnskjæret

Selv om mange tror klorvann er hovedårsaken til at blondiner av og til opplever grønntoner i håret, er det faktisk vann fra gamle kopperrør som er den verste fienden. – Jeg er så redd for å få grønt hår at jeg vasker håret, tar i en god hårkur og samler håret i en badehette før jeg hopper i bassenget, fortalte Lise Holm-Glad, frisør og leder av Defines frisørteam, oss i denne saken, hvor hun anbefaler blondiner å bruke badehette når du hopper i bassenget i sommer. Det er neppe verken kopperrør eller klorvann som har forårsaket den nye looken til MTV-stjernen Lauren Conrad. «The Hills»-jenta dukket nylig opp på HTC Status Social-lansering i Hollywood i tofarget lys kjole med lårkort skjørt og nude slingbacks med åpen tå.Se antrekket, stem og si hva du synes på Trendtoppen.

Forvirrende eller «edgy»?

75 prosent av Trendtoppens brukere elsker Conrads antrekk, men det er ikke antrekket som får mest oppmerksomhet i kommentarene. Det er håret. – Grønne striper i håret og forskjellig farge på neglelakken... Foruten dette et søtt antrekk! skriver «Chris».«Sis» er også litt forvirret av hårfargen.– Skjønner ikke helt de grønne stripene i håret, skriver hun.– Hun ser skikkelig fresh ut med blonde sommer okker. Bena hennes ser lange og flotte ut sammen med den tettsittende kjolen. De grønne stripene og neglelakken gir bare en liten «edge» til et veldig søtt antrekk! Rosa eller lignende ville bare vært for sukkersøtt, skriver «Kristina».

Blir det en trend?

Lauren Conrad ser ut til å ha fjernet de grønne stripene allerede. Tror du likevel hun rakk å skape en ny blondinetrend?Fortell oss hva du synes og om du kunne tenke deg slike striper selv i kommentarfeltet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer