Sjekking

Er du en god flørt?

Det som sladrer om hvorvidt du kan kunsten å flørte kan være noe helt annet enn du tror…

ETT AV FEMTEN SIKRE TEGN: - Når du får ny jobb eller lønnspålegg feirer du begivenheten sammen med noen.
ETT AV FEMTEN SIKRE TEGN: - Når du får ny jobb eller lønnspålegg feirer du begivenheten sammen med noen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Danske I FORM har satt opp en liste med 15 ting som kjennetegner personer som er gode til å flørte. Er du en av dem?Les også: Ooops – hadde du kollegasex på julebordet?Hvis de fleste av disse utsagnene gjelder for deg, er sannsynligheten stor for at du har evnen til å tvinne det motsatte kjønn rundt lillefingeren – hvis du vil.1. Når du er på kurs med jobben snakker du med de andre i pausene.2. Når du får ny jobb eller lønnspålegg feirer du begivenheten sammen med noen.3. Når et forhold tar slutt vet du at du kommer til å komme over det.Les også: 11 måter å sjarmere ham på4. Du har ingenting mot å gjøre noen en tjeneste.5. Du klarer fint å bære over med andres feil og mangler. 6. Du kommer godt overens med de fleste.Les også: Møt drømmemannen på super’n7. Du liker å komme med gode nyheter.8. Du lar andre få lese bladene dine når du er ferdig med dem.9. Du er ikke redd for å få en kald skulder i blant.Les også: 50 sjekketriks i farta10. Du har ingen problemer med å låne bort penger.11. Du liker å bruke kroppen din.12. Du kan noe som ikke alle andre kan – for eksempel spille piano, trylle, snakke baklengs, gå på line eller sluke enn vannmelon på under ett minutt.Les også: Det beste sjekketrikset13. Du tåler å høre en vittig bemerkning om deg selv.14. Du er passe sta og iherdig.15. Du ler mye.Les også: Proffenes beste flørtetips

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer