Forelsket

Er du forelsket i en kollega?

Da bør du være oppmerksom på dette før dere tar forholdet et steg videre.

KOLLEGA: Det er ikke alltid like lurt å bli sammen med en kollega, da det kan oppstå en rekke problemer dersom det skulle bli slutt.  Foto: Sergey Peterman - Fotolia
KOLLEGA: Det er ikke alltid like lurt å bli sammen med en kollega, da det kan oppstå en rekke problemer dersom det skulle bli slutt. Foto: Sergey Peterman - Fotolia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du og en kollega et ekstra godt øye til hverandre, og vurderer nå å ta forholdet et steg videre? Da er dere ikke alene.

Bianca Schmidt, som er gestaltterapeut og sexolog, forteller til KK.no at det forteller til KK.no at det er svært vanlig å falle for en kollega.

- Det er lett å falle for en kollega, da vi tilbringer cirka åtte timer på arbeidsplassen hver dag. Det er jo her vi møter og blir kjent med nye mennesker, og dermed blir det fryktelig lett å bruke arbeidsplassen som et sted å finne den rette.

Det er altså ganske vanlig å finne kjærligheten på arbeidsplassen, men er det egentlig særlig lurt?

LES OGSÅ: Når den du elsker, ikke elsker deg

Kan skape trøbbel blant de andre kollegaene

Schmidt forteller at dersom du skulle bli sammen med en på arbeidsplassen, vil det være lurt å komme ut og være åpen med kollegene deres om at dere har blitt et par.

- Det er forståelig at man har lyst til å holde forholdet skjult så lenge man er usikker på hvor det går, men hvis dere blir et par, anbefaler jeg dere å komme ut og være åpne om det, slik at det ikke blir like mye gjetninger og spørsmål - som oftest er det dette som lager mest kommunikasjonstrøbbel.Videre forteller hun at det også er viktig å være klar over at forholdet deres vil kunne få et par negative konsekvenser, og det spesielt blant kollegene deres.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer