Menn

Er du god i senga?

Her er forskjellen på en middels og en god elsker.

Foto: Image Source
Foto: Image Source Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Dersom du har kommet dit at du har lært deg hva som skal til for at du og din partner skal nå klimaks, da er du klar for å avansere. En god elsker holder seg nemlig ikke til én teknikk, bare fordi den viser seg å funke, men varierer og eksperimenterer - og er lydhør overfor sin partners ønsker.
 • 10 triks som gir orgasme
 • 1. Øyekontakt

  Mange blir så fokusert på nytelsen som oppstår under og på vei mot klimaks at de slår blikket ned eller lukker øynene, og forsvinner inn i sin egen lille lystboble. I stedet, bruk blikkontakt til å øke nytelsen hos dere begge ved å gjøre opplevelsen mer sexy.

  2. Form tungen

  Mange glemmer å tenke på hvor mye formen på tungen kan være avgjørende enten vi kysser eller har munnsex. En flat og bred tunge kjennes helt ulik en krøllet en og siden eller det flate midpartiet av tungen din kjennes helt annerldes enn spissen av den. Denne forskjellen kjenner han spesielt godt dersom du bruker tungen din på pungen hans.

  3. Husk ballene

  En god elsker stimulerer ikke bare penis, men også pungen. Dette området er uhyre følsomt og reagerer på selv den minste og mest varsomme berøring. Men dersom du spiller kortene dine riktig kan du gjøre det veldig deilig for ham ved å massere hele området med fingrene, slikke på det og leke med testiklene hans med både fingre og tunge.

  4. Perineum massasje

  Peri-hva for noe? Perineum er det hårløse området som sitter mellom pungen og anus og mange menn liker å bli massert her når de kommer. La fingrene dine løpe opp og nedover dette området og prøv deg frem med ulikt trykk, spesielt på midtpartiet der prostatakjertelen ligger.

  5. Vakuum eller variasjon?

  Det beryktede vakuumsuget er oppskrytt. Mye viktigere er det å variere mellom ulike typer tungebevegelser og teknikker. Veksle mellom å stimulere bare penishodet eller deler av skaftet i tillegg. Husk også at en «deep throat» fungererer fint som en liten visuell vekker, det er mer enn nok.

  6. Vis fingeren

  Anus er en ukjent kilde til nytelse for mange, men det er en fordel at han er opphisset når dere prøver. Under orgasmen er det beste tidspunktet, men er det første gang dere prøver: hold deg til utvendig analstimuli, så kan dere ta et skritt videre neste gang.

  7. Litt volum

  Å bruke lyder for å fortelle at du nyter er en tenner for partneren din, men også for deg selv. For det første betyr det at du slapper av og slipper deg løs (med mindre det er helt naturlig for deg å være taus som en østers i senga), som er første bud for å få orgasme, og for det andre er det med på å øke den fysiske nytelsen din.

  8. Dobbel nytelse

  En fin nøkkelregel er at for å øke din partners nytelse, eller for den saks skyld få ham till å øke din, stimulér to områder samtidig. Det overraskende i det å ta inn et ekstra element mens dere er midt oppi noe gjør det hele ekstra erotisk og opphissende.

  9. Sexleketøy

  En vibrator trenger ikke å innvadere forholdet, snarere tvert i mot. Mange menn har en tendens til å føle at et leketøy er et signal om at de ikke er bra nok, men kvinner tenker ikke sånn på det. Dersom han bruker en vibrator for å gi henne orgasmer i fleng vi lhun neppe kalle ham en dårlig elsker, men gå rundt med stjerner i øynene i flere dager etterpå. En vibrator er heller ikke forbeholdt kvinner, men kan brukes på ham også, enten på pungen eller analt. LES OGSÅ:
 • Forspillet han vil ha
 • Slik får du super-orgasme
 • Forspillet hun vil ha
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer