Helse & Livsstil

Er han utro?

Det finnes en rekke små tegn på at kjæresten din har en på si’. Sjekk lista her!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
For mange er utroskap det verste som kan skje i et forhold – umulig å tilgi, umulig å glemme. Hvis du har en nagende mistanke om at kjæresten din ikke holder seg på matta, er det en rekke små tegn du bør være oppmerksom på.

• Din partners seksuelle oppførsel endrer seg. Han vil ha sex sjeldnere, oftere eller på andre måter enn tidligere. Endring i de seksuelle mønstrene kan være et tegn på at partneren ønsker variasjon, men er ofte en indikator på utroskap.

• Kjæresten din endrer reaksjonsmønstre. Han blir sint på deg tilsynelatende uten grunn, han virker fjern og distrahert, og kan plutselig slå om og komme hjem til deg overveldende positiv og søt. Humørsvingninger forekommer ofte i forbindelse med utroskap.

• Hvis kjæresten din plutselig blir mye mer opptatt av utseendet sitt, kan det gi grunn til bekymring. Hyppigere trening, omlegging av kosten og nye krukker på badehylla kan være tegn på at han vil ta seg godt ut for noen – kan det være for noen andre enn deg? Dersom han ikke snakker om livsstilsomleggingen, er det urovekkende. Virker det som om han har skjulte årsaker til plutselig å bli sportsentusiast?

• Hvis partneren din brått får nye og endrede rutiner, kan det være grunn til å være på vakt. Jobber han plutselig overtid hele tiden? Er det overnattingsseminarer på timeplanen annenhver uke? Er han mye mer borte, og vag om årsakene til det? Store endringer i hverdagens rutiner kan selvfølgelig være reelle – men trenger ikke alltid være det.

• Er partneren din blitt svært opptatt av at du aldri får det minste glimt av mobiltelefonen sin? Får han mange flere tekstmeldinger enn normalt? Det som i noens øyne kan være en uskyldig mobilflørt kan oppfattes som sårende og ødeleggende for andre.

Utroskap og svik kan ta livet av selv det sterkeste forhold. Husk imidlertid også at sjalusi og mistenksomhet ikke akkurat krydrer forholdet ditt. Dersom du frykter at kjæresten din er utro, vil det beste være å snakke med partneren om din frykt. Kanskje legger han kortene på bordet – og kanskje klarer han å berolige deg slik at mistenksomheten ikke skader forholdet deres.

(Kilde: iVillage )

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer