Lesbisk

Er jeg egentlig lesbisk?

Hva gjør du hvis du begynner å tvile på din seksuelle legning?

LESBISK? Guri har begynt å tro at det er kvinner hun tenner på og ikke menn. Se hva eksperten svarer. Foto: NTBScanpix
LESBISK? Guri har begynt å tro at det er kvinner hun tenner på og ikke menn. Se hva eksperten svarer. Foto: NTBScanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: «I det siste har brukt mye tid og energi på dette med legning. Jeg har alltid vært tiltrukket av menn, så homoseksualitet har vært noe fremmed, noe jeg har tenkt ikke angår meg», skriver «Guri» til KKs sex- og samlivsekspert Peder Kjøs i ukens KK.

Hun forteller at hun de siste årene har slitt med angst. At det begynte med at hun trodde hun hadde kreft i magen.

Og at hun senere fikk det for seg at hun var hjertesyk.

«Det neste var at jeg ble redd for å være psykisk syk. Jeg kunne få tanker om grufulle ting som jeg ble livredd for at jeg kom til å gjøre. Jeg gikk til psykolog, og det hjalp etter hvert. Og nå lurer jeg altså på om jeg er heterofil, bifil, eller homofil», skriver hun.

Hun forteller at hun i det siste har følt at jenter tiltrekker henne.

«Jeg tenner også på menn, men noe i meg sier at dette bare er tull, at det er kvinner jeg tenner på, at jeg må komme meg ut av skapet. Det er vanskelig å vite om dette er reelle følelser, eller om det er angsten som styrer showet igjen. Dette plager meg enormt hver eneste dag», sier Guri som ber om ekspertens hjelp til å finne ut av det.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer