Neglelakk

Er Shellac verdt 350 kroner?

Den spesielle neglelakken kommer med to ukers grave i jorda-garanti. Holdt den seg like perfekt som produsenten lovet?

GLANSFULLT OG FINT, MEN: Dag 9 så neglene fortsatt perfekte ut, bortsett fra en at liten luftboble snek seg inn på kanten av to av neglene - og da klarte testeren ikke la være å pille. Den endelige dommen? Likevel verdt pengene. Sjekk hvorfor lenger ned. Foto: Per Ervland
GLANSFULLT OG FINT, MEN: Dag 9 så neglene fortsatt perfekte ut, bortsett fra en at liten luftboble snek seg inn på kanten av to av neglene - og da klarte testeren ikke la være å pille. Den endelige dommen? Likevel verdt pengene. Sjekk hvorfor lenger ned. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
For noen uker siden testet KK.no Shellac, det produsent Creative Nail Design (CND) kaller et hybridsystem for neglene og en neglelakkrevolusjon.

Toukers garanti

Shellac kombinerer egenskapene til neglelakk og gelé til et et produkt som altså skal sitte pent på neglene uten å flasse av eller ripes opp i minst to uker.

– Det kommer med en toukers «grave i jorda»-garanti, så det er bare å komme tilbake hvis det skulle skje noe med dem før det er gått to uker, forklarte Carina Strand hos Bislett Hudpleie da KK.no lekte testkaniner.

Resultatet = superlekkert

Det første som slår meg etter å ha fått lagt Shellac, er hvor utrolig blank den ser ut. Neglene ser ikke bare nylakkerte ut – de ser nesten våte ut, så glansfulle og blanke er de.

Når neglene er så fine, er det fort gjort å tenke at du må være veldig forsiktig, men denne lakken tåler det meste. Det ble lite graving i jorda, men lakken overlevde husvask, rydding i boden, oppvask og klesvask uten en eneste ripe.

Dag 9 så neglene fortsatt perfekte ut, men så skjedde det. En liten luftboble snek seg inn på kanten av to av neglene.

– Det kan skje at overlakken på enden av neglen slites bort, og da er det mer sannsynlig at lakken flaker litt av på tuppen, forklarer Carina Strand.

Slik gikk det med garantien

Jeg evner ikke å ha flakende neglelakk uten å pille, så Shellacen på de to neglene ble fort pillet vekk.

De neste par dagene skjedde det samme med et par negler til, og jeg pillet videre.

Siden Shellac kommer med en toukersgaranti, troppet jeg opp hos Carina Strand hos Bislett Hudpleie for å få ny lakk på neglene hvis Shellac ikke varte de lovede to ukene.

– Dette skal jo ikke skje, men det har hendt med et par kunder tidligere. Og det vil jo variere hvor lenge Shellacen sitter, sier hun.

Det største problemet var nok uansett etterveksten av negl langs neglbåndet. Jeg ante ikke at neglene mine vokste så fort. Når lakken sitter så godt så lenge, blir det veldig tydelig at neglene faktisk vokser flere millimeter på to uker.

Den endelige dommen får du her

Så er spørsmålet: Kommer jeg til å bruke 350 kroner på Shellac igjen?

Absolutt!

Det er ikke noe jeg personlig kommer til å gjøre veldig ofte, men hvis jeg vet jeg kommer til å ha veldig travle dager og ikke kan prioritere hjemmemanikyrer, men vil være sikker på at lakken sitter og ser pen ut, er det store sjanser for at jeg går for Shellac.

Dessuten er det perfekt når jeg skal på ferie og vil slippe å dra med meg neglelakk og neglelakkfjerner.

Se komplett liste over steder som tilbyr Shellac på NeglAkademiets hjemmeside.

Skal du gifte deg eller dra på bryllupsreise, er Shellac også midt i blinken.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer