Skjerf

Ett skjerf – fire stiler

Gjør antrekket spennende med vårens desidert hotteste tilbehør.

Det er ikke så mye som skal til for å gjøre et hverdags - eller festantrekk litt mer spennende. Alt du trenger er faktisk et kult skjerf, og det trenger slett ikke koste en formue.

Silkeskjerfet var blant høstens desidert hotteste trender på tilbehørsfronten, og ble sett på catwalken til motehus som Miu Miu, Emilio Pucci og Dolce & Gabbana.

Og skal vi tro trendene fra moteukene som har blitt holdt nå i februar, er dette noe som holder koken også utover sommeren og høsten i år.

Problemet for mange av oss, hvert fall når det kommer til disse firkantede silkeskjerfene, er stylingen. Det finnes jo utallige måter å knyte og bruke det på – men hvordan får man det egentlig til?

Så enkelt styler du det

I episode to av «Dagens stiltips med Silje» viser KKs mote- og skjønnhetsredaktør, Silje Pedersen, viser vi deg hvordan!

- Silkeskjerf blir et av vårens hotteste tilbehør. I denne episoden viser vi deg hvordan du kan style et antrekk med skjerf på fire forskjellige måter. Du kan enten bruke et du allerede har eller finne fine og rimelige varianter i kjedebutikkene. Ønsker du noe helt unikt, så kan du lete i vintage- og secondhandbutikker.

VISER DEG HVORDAN: Silje Pedersen viser deg hvordan du styler silkeskjerfet i dagens episode av "Dagens stiltips med Silje".  Foto: Per Ervland
VISER DEG HVORDAN: Silje Pedersen viser deg hvordan du styler silkeskjerfet i dagens episode av "Dagens stiltips med Silje". Foto: Per Ervland Vis mer

LES OGSÅ: Hodeplaggene vi elsker

Mer web-tv på KK.no

I forrige episode av «Dagens stiltips med Silje» viste vi deg hvordan du kan style vårens hotteste jakker.

Se guiden nedenfor:

Følg med videre på KK.no, neste episode av «Dagens stiltips med Silje» kommer allerede på fredag.

I tillegg hadde vi nylig premiere på «Sminkeskolen» med KKs skjønnhetsjournalist og makeup-artist Tone Vid Skipa, som du kan følge hver uke.

Se første episode, hvor du lærer å legge perfekt sotede øyne, nedenfor:

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: