Helse & Livsstil

Få ansiktsløftning på nettet

De kaller seg verdens mest avanserte ansiktsløftningsstudio - og fjerner rynker og slapp hud for deg med et tastetrykk.

Det nye nettstedet Liftmagic.com har allerede blitt en hit på Facebook. Foto: Liftmagic.com
Det nye nettstedet Liftmagic.com har allerede blitt en hit på Facebook. Foto: Liftmagic.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Kvinner som drømmer om en ekstrem forvandling kan nå prøve det selv, takket være en ny nettside.
 • Slankepille-farsott for småjenter
 • - Så gøy, så enkelt

  Liftmagic.com kaller seg selv «verdens mest avanserte ansiktsløftningsstudio». Her kan man selv finne frem til sin indre drømmekvinne. På nettsiden kan man du laste opp bilder av deg selv og deretter velge mellom 14 behandlinger - og umiddelbart se reseultatet av dem.Blant behandlingene som tilbys, er vektreduksjon, neseplastikk, rynkefjerning, øyebrynsløft, leppeforstørrelse og en rekke ansiktsløftninger. Liftmagic.com lokker med at det er enkelt, gøy og ikke krever spesiell innsats å prøve ut deres behandlinger på nett.

  Et slag for markedsføringen

  Modiface Inc står bak liftmagic.com. Bedriften har spesialisert seg på å endre ansiktstrekk på nett. - Målet vårt er å få til et samarbeid med alle som tilbyr plastisk kirurgi som forbedrer utseendet. Vi har laget et unikt verktyt for å se foreandringene på forhånd, sier professor Parham Aarabi, som er toppsjef i Modiface Inc til tidsskriftet Plastic Surgery Products (PSP). Plastic Surgery Products er et av de største og mest velrennomerte amerikanske tidsskriftene om plastisk kirurgi på nett. Mer enn 30 000 personer besøker Liftmagic.com hver måned og nettstedet spås å ta av blant annet takket være Facebook, som også er en stor favoritt blant norske nettbrukere. Synes du plastisk kirurgi på nett blir litt i overkant? Sjekk hvordan du ser ut med ny frisyre, briller, solbriller og makeup på KK Klikk deg ny her.LES OGSÅ:
 • 12-åringer kan få p-piller
 • Hårfjerning for 10-åringer
 • Når mor er på slanker'n
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer