Orgasme

Få bedre orgasmer

Les ekspertrådene som hjelper deg å nyte mer i senga.

Foto: Image Source
Foto: Image Source Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Noen kvinner har vanskelig for å nå klimaks, mens andre kan fortelle om orgasmer som får både kroppen og senga til å riste. Her er gode råd som får deg over kanten.

 • Unn deg orgasme
 • Orgasmens ABC
 • Den store orgasmeguiden

 • KKs egen samlivsekspert, Peder Kjøs, får mange henvendelser fra kvinner som sliter med å oppnå det seksuelle klimakset. Han forteller at for å oppnå orgasme må man slippe seg løs, noe som ikke ligger like naturlig for kvinner som for menn.

  - For å bli kvitt disse sperrene er det viktig å kjenne seg selv og sin egen kropp, og godta seg selv som en som ønsker, vil, krever og har lyst, ikke bare som en som skal vokte ryktet og dyden. Det høres ut som en selvfølge, men det er mange kvinner som lider under disse tradisjonelle verdiene, sier Kjøs.

  Det er mange måter å bli kjent med egen kropp på. Onani kan være lærerikt, likeledes utforsking sammen med partneren. Husk også at de fleste menn er litt usikre på hva kvinner liker og trenger hint om hva som er godt. Stress er dessuten rene drepen på den kvinnelige orgasmekurven, så god tid er et must.

 • Slik blir du god i senga

 • GODE RÅD PÅ VEIEN MOT KLIMAKS:

  Ikke fake orgasmene dine

  Mange kvinner er redde for å såre mannens ego og synes det er lettere å si at «Ja, jeg kom også» framfor å si sannheten. Dette er å gjøre dere begge en stor bjørnetjeneste.

  Hjelp ham på vei

  Menn ønsker å tilfredsstille sin kjære, og er takknemlige for råd. Så lenge du holder et positivt fokus, så vil det ikke såre ham. Før hånden hans til de rette punktene, sukk og stønn når han er på rett vei og fortell at det er godt det han gjør med deg.

  Prøv en vibrator

  Ikke vær redd for å eksperimentere med sexleketøy. Mange kvinner kan bli litt skremt av hvor lett det kan være oppnå orgasme med en batteridrevet vibrator, men sannheten er at dette kan være en fin måte å bli kjent med kroppen sin på.

  Slipp deg løs

  Ikke hold klimakset for deg selv. Mange kvinner er redde for hvordan de vil høres ut og hva de vil gjøre når de kommer, kanskje fordi de går med en oppfatning om at «man må se sexy ut når man kommer, for det gjør de på film» og det kan føles stressende.

  Husk at han mer enn noe annet vil få deg til de store høyder. Det i seg selv er sexy for ham. Menn tenner generelt på at kvinner viser at de er opphisset, så ikke vær redd for å slippe alle hemninger.

  Trigg riktige muskler

  - La hodet dit henge nedover sengekanten. Det er noe med å stramme de store muskelgruppene som trigger orgasmen, særlig musklene i nakken, sier Aurelie Goodwin, forfatter av A Women's Guide to Overcoming Sexual Fear and Pain (New Harbringer Press, 1997) til Cosmopolitan.

  Prøv å fjerne presset

  Det sikreste trikset er likevel å ta fokuset vekk fra selve orgasmen. Nyt det som skjer og la deg rive med.

  LES OGSÅ:
 • Få det gøy med sexleketøy
 • Slik får du ham dit du vil
 • Lær deg å snakke sexy i senga
 • Sprit opp favorittstillingen
 • Erogene soner du ikke visste om
 • Få spontaniteten tilbake i sexlivet
 • 21 små triks for storslagen sex
 • Sex med klær på
 • - Kommunikasjon er alfa og omega for både tenning og kjæresteri. (Peder Kjøs, KKs egen samlivsekspert)  Foto: Image Source
  - Kommunikasjon er alfa og omega for både tenning og kjæresteri. (Peder Kjøs, KKs egen samlivsekspert) Foto: Image Source Vis mer
  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer