Helse & Livsstil

Få blikkontakt på nettet

Nå kan du få kontakt med den du vekslet blyge blikk med på bussen. To svensker har lansert en ny internettside.

Få blikkontakt på nettet
Publisert
Sist oppdatert
På bussen eller i baren får du øyekontakt med en du kunne tenke deg å bli bedre kjent med. Men dere kommer aldri å bli kjent.

Trodde du.

For nå kan du få kontakt med fremmede som du deler flyktige blikk med. Den nye flørtesiten Blickar.se ble lansert i Sverige i forrige uke, og er allerede populær i nabolandet. Snart kan nordmenn ta del i moroa.

 • Så primitive er vi på sjekker'n
 • Veien til mannens hjerte

 • - Vi regner med å lansere en norsk side i løpet av kort tid, sier Henric Anghem, en av de to grunnleggerne, til kk.no.

  Registrer deg

  På den nye siten - som har slagordet «Der hete blikk møtes igjen» - registrerer du hvor du møtte blikket til din mystiske fremmede og skriver alle detaljer som kan få den andre til å kjenne seg igjen. Flere svensker har latt seg friste av tilbudet. En av dem er «LaFemme» fra Linköping, som nå tar nå mot til seg:

  «Du vet vem jag är. Vi springer alltid på varandra. I mataffären, på krogen, på söndagspromenaderna runt ån...men jag vågar aldrig säga nånting. Är du lika blyg som jag? Jag kommer aldrig ta mod till mig i verkliga livet. Så här är mitt försök: Hej, jag heter Lisa. Vill du promenera runt ån med mig på söndag?»

  «Erisch» fra Täby leter etter en mystisk kvinne som er er glad i skalldyr:

  «Du var så vacker med ditt långa mellanblonda hår, du åt en skaldjurssoppa och drack ett glas rött vin. Jag måste bara få se dig igen...»

  Surfet uten resultat

  Ideen bak internettsiden bunner i en episode som Anghem opplevde da han var i en lekepark sammen med sine to barn. Han fikk øyekontakt med en alenemor og kjente en umiddelbar tiltrekning. Omstendighetene gjorde at de ikke tok kontakt.

 • Evig singel? Slik får du draget.


 • Etter dette møtet surfet svensken rundt på nettet på jakt etter en internettside som kunne hjelpe ham i å finne kvinnen igjen. Etter et grundig søk innså han at det ikke fantes en slik side. Dermed ble ideen til Blickar.se født.

  Hvordan gikk det med alenemoren fra lekeplassen?

  - Jeg traff aldri singlemammaen igjen. Nå er det så lenge siden at om dette skjedde nå, så ville vi sikkert ikke kjent hverandre igjen, sier Anghem til kk.no.

  Anghem fikk sin gamle studiekamerat Pierre Couriaut med på ideen. Om alt går etter planen skal den nye internettsiden også lanseres i Danmark, England og Frankrike.

  Vil du prøve nettdating på norsk vis? Sjekk ut Finn en venn.

  LES OGSÅ:
 • Ikke din feil at han ikke forstår deg
 • Derfor bør du ikke gifte deg
 • Dette er den perfekte aldersforskjellen
 • Dumpet? Slik overlever du
 • Sex med eksen


 • Få blikkontakt på nettet
  Foto: Image Source/AOP
  Foto: Image Source/AOP Vis mer
  Pierre Couriaut og Henric Anghem skal hjelpe flørtende nordmenn.
  Pierre Couriaut og Henric Anghem skal hjelpe flørtende nordmenn. Vis mer
  Få blikkontakt på nettet
  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer