Massasje

Få det hett med massasje

Guiden for dere som har lyst på et sexy avbrekk selv om det bare er tirsdag.

Få det hett med massasje
Publisert
Sist oppdatert
Massasjeteknikker:1. Trykk: Press raust med en eller to hender på muskuløse områder på kroppen hans og gjør sirkelbevegelser. På større områder, bruk «hælen» av hånden eller knokene dine. 2. Sirkulasjon: Massér og få i gang blodstrømmen, noe som sørger for mer oksygen til hjernen og får ham i bedre humør. Bruk hele hånden til å massere ryggen, lårene eller overarmene hans ved å la hendene dine gjøre loop-lignende bevegelser. Husk at det skal kjennes som en eneste flytende bevegelse. 3. Friksjon: Denne taktikken er spesielt effektiv for ømme muskler.Ta tak i en generøs mengde «kjøtt» mens du gnir det ømme området mellom tommel og fingertupper. Klem, slipp og jobb deg frem i sirkler. Len deg deretter forover og legg vekten din på den ene hånden mens du bruker den ledige hånden til å lage dype sirklende bevegelser som treffer musklene, ikke bare huden hans. 4. Elting: Løft deler av huden mellom tommel og fingertupper, klem og slipp. Målet er å lage en rytmisk, rullende bevegelse, som om du knar en bolledeig. 5. «Slag» og klapp: Det såkalte karateslaget bør føles som mildt regn, ikke som en tordenstorm, skal vi tro Gordon Inkeles. Mykne slagene ved å legge knyttneven din oppå din andre flate hånd mens du «slår» forsiktig på den flate hånden din. Eller du kan forme hånden din som en opp ned-kopp og beveg den varsomt rundt for å vekke nervesystemet og dempe stress. Føler du at dere sklir fra hverandre når den hektiske hverdagen sluker dere? Prøv en sensuell massasje og kom nærmere partneren din.
 • Rydd vei for sex
 • Hele kroppen er en erogen sone

  For mange er de sensitive områdene med mange nervetråder også de mest erogene. Dette er grunnen til at kjønnsorganene er de mest sensitive områdene av alle. Men det er fullt mulig å gjøre andre kroppsdeler rødglødende, for eksempel ved å stryke, kjærtegne og massere dem. - En av de største feilene par gjør er å gå rett på sak, hvilket vil si at de glemmer 80 prosent av partnerens kropp, sier Gordon Inkeles, forfatter av The new sensual massage til magasinet Redbook.Han forteller at en sensuell massasje handler om å utforske de ikke-seksuelle delene av kroppen.- Det viser en sjenerøsitet overfor partneren, sier han til Redbook.
 • Sex uten akrobatikk
 • Slik får du het sommer-sex
 • Frisk opp med fantasier
 • TRINN FOR TRINN

  Her er nybegynnerguiden som hjelper dere på vei.
 • Massasje for nybegynnere
 • 1. Lag plass

  En myk seng er perfekt for sex, men når det kommer til massasje er mantraet: jo hardere, jo bedre. Det ideelle underlaget er fast, flatt og stabilt, for eksempel kan dere legge en futonmadrass på gulvet. Støtt partneren din opp med puter og gi ham en opplevelse han sent vil glemme.

  2. La oljen flyte

  Det kjennes best for ham dersom du masserer med varme oljede hender. Da glir du lettere over kroppen hans og dersom oljen lukter godt setter det en erotisk piff på opplevelsen.

  3. Skap et avslappende miljø

  Sett håret opp i en hestehale og ifør deg komfortable klær. For å unngå å bli distrahert mens du masserer, dekk ham til med et håndkle og la kun de kroppsdelene du masserer være synlige. Dersom du setter på musikk, se til at musikken er så avslappende at den bare flyter forbi.

  4. Velg et punkt

  Tidspress? Javel, så fokuser på kun én kroppsdel da. Dersom ryggen hans er anspent og forknytt, gi den en kongelig behandling. Eller gjør det enda enklere: spør ham om hvor han vil bli massert.

  5. Fokusér på følelsene

  Intimmassasje handler ikke om perfeksjon, men om å være i øyeblikket. - Kvaliteten av berøringen din er viktigere enn teknikken, sier Peggu Morrison Horan, forfatter av Connecting through touch. Hun forteller at massasje er sexy fordi man deler et lite øyeblikk sammen. - Du berører din partner med en intensjon og er oppmerksom på hans reaksjoner, sier hun til Redbook. LES OGSÅ:
 • Perfekt forspill
 • Sextips for sjenerte
 • Slik sex vil kvinner ha
 • Slik sex drømmer han om
 • Sprit opp favorittstillingen
 • Den store stillingsguiden
 • Var det godt for deg også?
 • Slik blir du god i senga
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.