Hårtips

Få krøller som Marion Ravn

Aluminiumsfolie og rettetang er alt du trenger.

NATURLIGE KRØLLER: Synes du krøller blir unatutlige med krølltang? Marion Ravn kan trikset. Foto: Tone Ra Pedersen
NATURLIGE KRØLLER: Synes du krøller blir unatutlige med krølltang? Marion Ravn kan trikset. Foto: Tone Ra Pedersen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Popstjerne og fersk hårmodell for Define, Marion Ravn, har allerede delt sitt beste tips for vakkert hår med KK.no-lesere.Her røper hun også hvordan hun har fått de sommerlige, vakre krøllene sine. Og det beste av alt: Det er så enkelt at du kan få det til selv.SE OGSÅ: Anne Rimmen har trendfrisyren

Vil ikke ha kort hår

Helt siden hun slo igjennom som tenåring har Marion Ravn vært kjent for sitt vakre, lange hår. Og hun innrømmer at hun aldri kunne tenke seg å klippe det kort.- Nei, det kunne jeg aldri tenke meg å gjøre. Jeg har så å si hatt den samme frisyren helt siden jeg ble kjent, og det er jo blitt en del av imaget. - Det mest drastiske jeg har gjort, er nok å klippe pannelugg, ler hun. - Hvordan varierer du det lange håret, da?- Jeg går med det rett. Eller så krøller jeg det, som i dag.

Naturlige krøller med sølvfolie

Og krøllene til Marion har faktisk ikke vært i nærheten av en krølltang. - Med vanlige krølltang synes jeg ofte at krøllene blir litt kunstige. Men med aluminiumsfolie blir de mer naturlige. Veldig sommerfresht!Ja, du leste riktig. Aluminiumsfolie er trikset. - Jeg er så heldig å ha en venninne som er frisør, og hun har et genialt, enkelt triks som sikkert flere kan få til hjemme selv, forteller Ravn. - Du lager bare en pølse av alumiuniumsfolie. Så tvinner du en lengde av håret rundt denne, som du ville gjort med en vanlig krølltang. Deretter klemmer du håret sammen med rettetang.- Og hvis du ønsker du større krøller, lager du en tjukkere pølse av alumiuniumsfolien. Vil du ha mindre krøller, lager du en tynnere en, tipser hun til slutt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer