Tracey Cox

Få mer oppmerksomhet

...med disse rådene.

Foto: Image Source for Cultura Image
Foto: Image Source for Cultura Image Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Det er ingen tilfeldighet at kvinner har en tendens til raskt å finne en ny partner etter et brudd. Dette er fordi du i denne situasjonen er programmert for et intimt forhold, du er rett og slett vant til og omgås en mann og vet hvordan du skal forholde deg til ham.
 • Kapre ham med kvinnelist
 • Virk interessert, ikke desperat
 • Avvis ham med kvinnelist
 • Dersom du har vært singel noen måneder eller mer, kan disse tipsene være verdt å merke seg.
 • Sexy uten slit
 • 1. Tenk som et seksuelt vesen – og du blir et

  Når du er vant til ikke å ha sex, er lett å slutte å oppføre seg som et seksuelt vesen, ifølge Tracey Cox. Sexguruen har nemlig testet ut dette ved selv å avstå fra sex i et halvt år, med den effekt at hun sluttet å sende lange blikk etter kjekke menn, sluttet å lure på om menn var ledige og sluttet å masturbere. - Selv om jeg så helt lik ut, sluttet jeg å få oppmerksomhet fra det motsatte kjønn. Var det fordi jeg ikke plukket opp menns signaler? Mulig. Var det fordi jeg ikke sendte ut noen signaler selv? Garantert, sier Cox. TIPS: Ha sex med deg selv hver dag, les sexy bøker, se sexy filmer, og kle deg gjerne sexy. Vær klar over at du blir sett, og ikke vær redd gi publikum det de vil ha i form av smil, blikk og en freidig holdning.

  2. Ikke prøv for hardt

  Den klassiske feilen er i følge Cox å prøve for hardt å være sexy. For trange klær, for mye eksponering av hud og sminke som sier sex er ikke nødvendigvis veien å gå. Hun forteller at det er viktig å finne en balansegang, og avslappet sexy er stikkordet. Om du velger bukse eller skjørt er uvesentlig, men tenk hverdagspyntet. Du trenger heller ikke å pøse på med sminke eller digre smykker, husk at det enkle som oftest er det beste. TIPS: Ikke bli hun som overpynter deg, og heller ikke hun som stiller på fest ufiks i jobbklær. Trikset er å se naturlig fresh ut, selv om du har betalt dyrt for hårfrisyren din eller lagt en heldekkende makeup.

  3. Elsk menn for alt de er verdt

  Har du tenkt over hvor mange flotte menn du kjenner? Broren din, faren din, venner og kolleger. Så hvorfor lar du et par dårlige erfaringer med fremmede menn ødelegge for deg selv? Det er lett å begynne å forvente det verste etter at man har stiftet bekjentskap med menn på den romantiske måten, for det går ikke alltid som man håper. Dersom du er den standhaftige eier av holdningen til Miranda i Sex og singelliv, da bør du vurdere å jekke deg noen hakk, skal vi tro Tracey Cox. Bare tenk deg selv; hvor mange ganger har du ikke sagt til venninnen din at: Han er jo hyggelig og alt sånn, men han kan være en drittsekk for alt jeg vet.. Tror du virkelig at menn stålsetter seg på samme måte etter et første møte?TIPS: Tro det beste om ham, inntil det motsatte er bevist. Dersom du liker menn, da har de lettere for å like deg, sier Tracey Cox. LES OGSÅ:
 • Grønn på sjekker'n?
 • Nerden er et varp
 • Slik takler du nerden
 • Drømmeprins på postordre
 • Lettere å få napp på nett
 • Veien til drømmeprinsen
 • Bedre sex med tankekraft
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer