Sqweel er en av årets nykommere på sexleketøyfronten. Foto: LoveHoney
Sqweel er en av årets nykommere på sexleketøyfronten. Foto: LoveHoney Vis mer

Sexleketøy

Få orgasme - eller pengene tilbake

Effekten av dette sexleketøyet skal være så suveren at produsenten har klimaksgaranti.

Anmelderne er ekstatiske. Selv garvede sexguruer som Tracey Cox og Debby Herbenick bøyer seg i støvet for denne nyvinningen.

- Den føles fullstendig annerledes enn en vanlig vibrator. Og selv om den ikke er en tunge, så er den så nær du kan komme. Den er så menneskelig at det nesten er skummelt. Eier du en av disse bør mannen din være seriøst bekymret, sier Cox i en pressemelding fra produsenten.

 • Ta testen: Hvor bra er sexlivet deres?

 • Det dreier seg altså om Sqweel, det siste på markedet av sexleketøy for kvinner. Selve navnet spiller på de engelske ordene for hvine (squeal) og hjul (wheel).

  Og leketøyet er et hjul med ti myke tunger på. Effekten av disse skal visstnok være formidabel.

  - Som «gruppeoralsex»

  - Det eneste som kunne gjort det bedre er en ellevte tunge - eller en eske sjokolade til, skriver sexekspert Debby Herbenick på sin hjemmeside.

 • Den store sexleketøytesten 2009

 • Hun understreker at hun på ingen måte er sponset av produsenten, hun har rett og slett falt pladask for dette leketøyet.

  Herbenick beskriver opplevelsen det gir som «gruppeoralsex, der alle deltakere på mystisk vis får plass mellom beina dine». Leketøyet er batteridrevet og har tre hastigheter.

  Her ser du hvordan Sqweel fungerer:


  Sqweel er designet av en ire ved navn Trevor Murphy, som tidligere er prisbelønnet for sine innovative sexleketøy.

 • Kunsten å onanere

 • Produktet koster 34,99 engelske pund, eller cirka 330 norske kroner. Det har ikke kommet til Norge ennå, men du får kjøpt det her. Produsenten er selskapet LoveHoney, og de garanterer deg pengene tilbake dersom orgasmen uteblir ved bruk av Sqweel.

  Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

  Saker spesielt utvalgt for deg: